Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Dolomit er et hit!

Videnskaben bekræfter vigtigheden af magnesium/calcium kosttilskud

art-dolobjergHohenheimer Magnesium-symposium.  I september 1983 berettede videnskabsmand i Stuttgart-Hohenheim om ny indsigt i magnesiumterapien. Inden for rammerne af det 6. årsmøde i det tyske selskab for magnesiumforskning d. 23. september 1983 blev det gjort klart, at der allerede foreligger sikker viden, der også kan overbevise tvivlere om magnesiumterapiens værdi.

Magnesium i lægelig praksis.  Det blev gjort gældende og bekræftet, at magnesium:

  • virker som anti-syrefaktor til beskyttelse af mennesker mod syreregnens nedbrydning af naturen og mennesker    
  • øger tumorpatienters appetit og velvære    
  • helbreder et bredt spektrum af reumatiske lidelser    
  • modvirker gennemblødningsforstyrrelser og hjerteinfarkt    
  • bedrer mindst 25% af epilepsipatienternes kemifunktion    
  • er en forudsætning for sportslige toppræstationer    
  • modvirker hjertespasmer/kramper    
  • modvirker for tidlige fødsler    
  • forebygger nedbrydningen af knoglernes kalk ved indtagelse af mindst 70 g protein daglig    
  • modvirker stress og nervelidelser

Dolomit tabletter med magnesium/calcium - et af fremtidens vigtigste kosttilskud.  Undersøgelser overalt i den industrialiserede verden peger på, at et meget betydeligt antal mennesker mangler magnesium, et mineral, der i de senere år også populært er blevet kaldt »mirakel-mineralet« eller »anti-stress-mineralet«. 

Men magnesium er ikke blot blevet kendt og efterspurgt på grund af dets evne til at bekæmpe stress og nervøse tilstande; en række andre lidelser som hjerteinfarkt, reumatisme, epilepsi, prostata, alkoholisme, nyresten, for højt blodtryk, depressioner og søvnløshed har vist sig ofte at hænge sammen med magnesiummangel og følgelig også at kunne behandles med et særligt tilskud af dette mineral. 

Selv angående så alvorlige lidelser som hjerteinfarkt og epilepsi er der fra lægelig side fremkommet meget lovende rapporter om positive behandlingsresultater. Og det er så meget mere opmuntrende, som man ved, at hyppigheden af hjerteinfarkt tager til verden over. For tiden ligger antallet af tilfælde på 22-25 pr. 10.000 personer.

art-dolomitDolomit tabletter er et kosttilskud for alle.  Det er imidlertid ikke kun syge mennesker, der har brug for ekstra magnesium; det samme er tilfældet med  sportsfolk  og alle, der har hårdt fysisk arbejde. 

Under  svangerskabet  har kvinden et forøget behov for magnesium, der samtidig er en beskyttelsesfaktor for den ufødte mod blyforgiftning. Kramper i nakke og ben, muskelkramper, især hos sportsfolk, uforklarlige temperaturstigninger og hyppig optræden af hedefornemmelser på hudoverfladen er symptomer, der fortæller os, at organismen mangler magnesium.

Dolomit tabletter - naturens rige kilde til magnesium og calcium.  Som så ofte før når vi er truet af sygdomme og organiske forstyrrelser, kommer naturen os dog til hjælp, her i og med at der findes en speciel magnesiumrig kalksten, der går under navnet Dolomit, og som kan give os det nødvendige tilskud til kosten af magnesium, samtidig med at vi fra samme kilde får et meget værdifuldt tilskud af calcium.

Natur-Drogeriets naturlige Dolomit tabletter.  Er fremstillet på grundlag heraf og er den ideelle løsning på de problemer, der kan opstå som følge af en moderne magnesium/calciumfattig kost. Tabletterne er 100% naturlige og uskadelige. Hver tablet indeholder 96 mg calcium og 53 mg magnesium samt en del vigtige sporstoffer. 1-3 tabletter om dagen vil i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt, men vil man være sikker på at opnå maksimal dækning, tager man 5 tabletter til hvert hovedmåltid.

Helsesøgende mennesker bør ikke forsømme den mulighed, de har for at berige deres kost gennem et dagligt tilskud af naturlige Dolomit tabletter med magnesium/calcium. Som en optimal kombination for at sikre sig tilstrækkelig tilførsel af både magnesium og calcium samt sporstoffer vil naturlige Dolomit tabletter og Natur-Drogeriets  Super Blæretang tabeletter være det helt rigtige. De fleste mennesker vil have beviset på virkningsgraden inden 3 måneder.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012