Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Jaws - i økologisk kvalitet

art-jawsØkologisk Jaws kan bruges som grød eller blandes i brød og spises så ofte, man ønsker.

Økologisk Jaws kan spare mange mennesker for problemer med deres helse. Det tog autoriteterne 40 år at erkende, at klid er fornuftigt i menneskets ernæring - hvor længe vil det gå med Økologisk Jaws? To tredjedel af verdens befolkning er afhængig af de ingredienser, der indgår i Økologisk Jaws, hvis de skal overleve.

Økologisk Jaws er god til grød såvel som brød, holder maven i orden og er meget prisgunstig! Indeholder øko-hvede, øko-rug, øko-byg, øko-havre, hirse, sesamfrø og boghvede. Specialskåret og valset på eget mølleri.Økologisk Jaws udmærker sig ved at være et ernæringsmæssigt fundament i opbyggelse og normalisering af kroppens funktioner. Økologisk Jaws består kun af naturprodukter, der er dyrket uden kunstgødning og sprøjtemidler (= økologi).

Økologisk Jaws grødblanding er sammensat af havre, hvede, byg og rug, boghvede, hirse og sesamfrø i et ideelt fintskåret forhold, endvidere er råvarerne ikke mishandlet ved ristning og tilsætning af syntetiske vitaminer. Der findes ikke en grødblanding, som er bedre - men det er muligt af finde noget, der er lige så godt. - Kan spises morgen, middag og aften, eventuelt med æbler, abrikoser, svesker eller andet.


Ønskes fuldt udbytte af denne sundhedsgrød, er det nok at spise en mættende portion hver dag. Pose m. l kg.


Jaws-grød (2 personer)

1 kop Økologisk Jaws-grødblanding, 2 kopper ituskårne æbler eller andet 2-3 kopper vand eller mælk. Koges ca. 5. minutter til en grød. Serveres eventuelt med vand, mælk, saft eller flødevand.

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

 

 

 


Jaws-boller (12-14 stk.)

25 g gær
3½ dl vand
3 spsk. jomfru olivenolie
½ tsk. Maldonsalt
1½ tsk rørsukker
300 g øko hvedemel
200 g jaws-mel
Til pensling: Vand eller sammenpisket æg. 

Gæren udrøres i lunkent vand. Bland olivenolie, salt og rørsukker i. Kom Jaws-mel i og så meget hvedemel dejen kan tage. Dejen hæver et lunt sted 45 minutter. Formes til boller og efterhæver i et kvarter. Bages ved 200 grader ca. 15 minutter. Prøvebagt af Dansk Øko-Køkken Opskrift.

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

 

 

 


Jaws-rugbrød (ca. 3
stk.)
Surdejshævet (letfordøjeligt for sarte maver). 2½ d1 surdej
1,4 l lunkent vand
200 g øko hørfrø
450 g øko kn. rugkerner
450 g øko Jaws-grødblanding eller Jaws-mel, Natur-Drogeriet A/S 
150 g øko grahamsmel
½ l vand
1 kg øko rugmel

Surdej:
2 dl kærnemælk, øko
1½ tsk Maldon salt
150 g øko rugmel

Surdejen laves kun første gang, man bager brødet. Derefter tages dej fra ved hver bagning (2½ d1). Kan opbevares i køleskab i 3 uger. I fryseren 3 mdr.

1. dag. Surdej, vand, hørfrø, kn. rugkerner, Jaws og grahamsmel røres sammen, dækkes med folie og stilles et lunt sted i 24 timer.  2. dag:   De øvrige ingredienser tilsættes. Der tages surdej fra til næste bagning. Dejen kommes i smurte forme og hæver i 2 timer. Derefter bages det ved 200 grader, ligeledes i 2 timer. Brødene kan evt. dækkes med folie den sidste time.

Surdej: Bland ingredienserne og ælt dem sammen til en fast dej, stil dejen tildækket, lunt, men ikke for varmt i 3-5 dage. Står den for varmt, kommer der mug på.

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

 

 

 


Jaws-brød

5 dl vand
50 g gær
200 g hytteost, øko
½ tsk Maldon salt
1 spsk honning eller rørsukker
2 spsk. jomfru olivenolie
450 g jaws-grødblanding eller jaws-mel, Natur-Drogeriet 
ca. 600 g øko hvedemel
Gæret røres ud i det lunkne vand.
Hytteost, salt, honning og olie tilsættes.

Jawsblandingen røres i, og der æltes hvedemel i dejen, til konsistensen er passende - lige før dejen slipper fadet. Dejen hæver tildækket til dobbelt størrelse (ca. 30 min) og lægges i smurte forme eller på plade. Efterhæver 10-15 minutter, pensles med vand og bages i 30 minutter ved 220 grader.

Nu også Jaws med spelt og Jaws glutenfri!

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

art-kornmark

 

 

 


 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012