Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kosttilskud specielt til børn

Naturmidler og kosttilskud - det er også for børn. Mange gennemprøvede og ufarlige midler kan være til stor gavn for den lille nye. Allerede under graviditeten lægges der en væsentlig del af grunden til barnets sundhed: en sund kost og ustresset levevis sammen med den omfattende multivitamin/mineral tablet Maximum er en god start for barnet. Her en række præparater, som har betydning for dit barns sundhed:

Super Folsyre.   Kvinder, der planlægger at blive gravide, bør spise Super Folsyre for at undgå fosterskader. Folsyre er et B-vitamin, der fremmer celledelingen hos fosteret. Mangel på folsyre hos en gravid kan medføre misdannelser hos fosteret som rygmarvsbrok eller andre defekter i centralnervesystemet - de såkaldte neuralrørsdefekter. I Danmark fødes der ca. 75 børn om året med disse alvorlige lidelser. »Det er svære sygdomme. Nogle dør. Andre er stærkt invaliderende,« siger overlæge i Sundhedsstyrelsen Carl Hugod.

Super Folsyre, 400 mcg, 50 tabl., dagl. anbefalet dosis:
2 tabl.

8407 - Ammethe.   Er man som moder i den situation, at man ikke kan give brystmælk nok, har denne the vist sig særdeles virksom til at stimulere mælkeprodu tionen. Theen virker almindeligvis i løbet af 3-6 dage og er blandet efter en opskrift, der har været brugt i generationer. Dens indhold af frø og blade indeholder et bredt og gavnligt næringsspekter, der gavner selv den sarteste skabning. Velsmagende. 

8407 Ammethe, 125 g, anbefalet dagl. dosis: 1 tsk. pr. kop kogende vand, trækketid 3-5 minutter. Pakning m. 20 breve.1-2 kopper 1-3 gange daglig.

E-vitamin salve.   Undersøgelser bl.a. i USA har vist, at naturlige E-vitaminer har en gunstig indvirkning på heling af sår, hvis de påføres gennem en neutral salve. Natur-Drogeriets E-vitamin salve er et skattet hudpræparat, der anvendes til behandling af mangfoldige problemer, som ligger inden for området af de skavanker, man for det meste kan klare selv. E-vitamin salve er god, når det gælder heling af sår og rifter, brandsår, behandling af hudkløe, en irriteret babynumse, solforbrænding, tør hud samt heling af nyt og gammelt arvæv. Meget populært er midlet også til irriteret hud/brystvorter i forbindelse med amning.

E-vitamin salve, 10 og 40 ml, påsmøres efter behov.

Klar Hals eliksir.   Mange børn lider af en ubehagelig hoste især om vinteren. Et godt gammelt middel er »hostesaft«, men vidste du, at mange mærker hostesaft indeholder ethylmorfin og andre stoffer med euforiserende virkning, der kan føre til dødelig forgiftning? Klar Hals indeholder bakteriedræbende, desinficerende, tindrende og slimløsende substanser fra lakrids, echincea, propolis og fennikel. Smagen er som ren lakrids, og virkningen er hurtig og velgørende ved de fleste halsgener, både for børn og voksne. Sødet med æbleekstrakt (uden almindeligt hvidt sukker eller syntetisk sukker, kunstige aromastoffer, konserveringsmidler, kunstig farve eller salt, gluten og laktose). 

Klar Hals, 100 og 250 ml, anbefalet daglig dosis til børn: ½ tsk. 1-3 gange daglig, indtages langsomt. Kan gives ned til 6 måneders alderen. Bør opbevares utilgængeligt for børn, da det er meget velsmagende.

Perfect Balance - med livsvigtige næringsstoffer til dit barn! Fedtsyrer er nogle af de vigtigste byggesten i vor ernæring. Det er helt forkert at tro, at man kan undvære fedt! Mange fedtsyrer er livsnødvendige, fordi kroppen ikke selv kan producere dem. Perfect Balance er en supersund blanding af koldpressede olier fra økologisk dyrkede råvarer med bl. a. Omega-3, 6- og 9-fedtsyrer.

1 spiseskefuld Perfect Balance pr. dag giver dit barn alle de uundværlige fedtstoffer, kroppen har brug for. Flaske m. 250 & 500 ml.

Urter.   Der er flere urter, som kan bruges til børn. The af anisfrø er god ved fordøjelsesbesvær, kolik (smerter/kramper i tarmen) og luft i maven. The af skåren lakridsrod er slimløsende og kan bruges ved hoste og slim i åndedrætsvejene. Da lakridsrod også er betændelseshæmmende og krampeløsende, er det en god idé at bruge theen ved mavekatar og forstoppelse. Kamillethe er et godt middel ved søvnproblemer, nervøsitet og forkølelse og lettere infektioner, idet de aktive stoffer i planten har beroligende, krampeløsende og betændelseshæmmende egenskaber.

Der bruges 1 tsk. til en kop kogende vand, trækker 10 min. Anbefalet dagl. dosis til børn: 1-3 kopper.