Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

CellSikker - antioxidanter

Nu er det blevet nemmere at være CellSikker!

art-cellsikkerDe findes i planter, der er forsvundet fra den moderne kost de fantastiske stoffer, som er i stand til at beskytte vores celler - nu er de vigtigste samlet i et helt nyt naturmiddel med cellebeskyttende plantestoffer.

Sidste: Ny forskning i Tyrkiet har vist, at rosmarin er i stand til at bekæmpe cancer. Rosmarin er derfor blevet klassificeret som en potentiel kandidat til at indgå i en anti-cancer-diæt. Rosmarin er en af de vigtige ingredienser i CellSikker kapsler (Ref.: Plants Foods Human Nutrition. 2010 Jun;65(2):158-63).

De kaldes antioxidanter, de fantastiske stoffer, som beskytter vores celler mod de frie radikaler. Frie radikaler dannes i kroppen og er højaktive og ustabile molekyler, der kan anrette betydelig skade på cellerne.

Sygdomme som cancer, åreforkalkning, blodpropper og gigt menes at være forårsaget af bl.a. frie radikaler, der konstant angriber de sunde celler. Dannelsen af frie radikaler bliver kritisk høj, når vi udsættes for forurenet luft, vand, mad, tobaksrøg, alkohol osv.

Naturen er rig på antioxidanter - hvad med kosten?  De mest kendte antioxidanter er vitaminerne C og E, betacaroten og mineralet selen. Men også enzymer spiller en stor rolle. Det er stoffer, der kommer fra planternes frø, blade, bark, rødder og harpiks. Mange af disse enzymer er forsvundet ud af moderne kost på grund af industrialiseringen. Derfor er vores celler mindre beskyttede mod frie radikaler.

Frugt og grøntsager.  Men er det ikke nok at spise frugt og grønsager? Den amerikanske ernæringsforsker Bruces Arnes, Ph.D., har påvist, at kun 9% af amerikanerne får den anbefalede daglige mængde grønsager  (JAMA, April 12, 1995).  Med anvendelse af kunstgødning, pesticider, konserveringsmidler osv. er det let at forestille sig, at mange mennesker - også de, der synes, at de lever sundt - er i underskud med de beskyttende antioxidanter.

Er  du CellSikker?  Der findes to synspunkter, når det drejer sig om kosttilskud. Der er dem, der mener, at kosttilskud kun skal forhindre mangeltilstand, og der er dem, der anbefaler kosttilskud som en billig og uskadelig vej til at forebygge, styrke immunforsvaret, helbrede og opnå øget vitalitet.

Sjældne antioxidanter.  CellSikker er et nyt produkt, der henvender sig til alle, der ønsker en maksimal kostgaranti ad naturlig vej. Det er et koncentrat af superantioxidanter fra bl.a. vindruekerner, marietidsel og grøn the, der har vist sig at have en stærk antioxiderende virkning  (Journal of Agricultural and Food Chemistry, 1995; 43.27-32).  De mere kendte vitamin-oxidanter er det som regel ikke vanskeligt at få, f. eks. ved at tage en multivitamin/mineral tablet daglig (f.eks den meget dækkende Maximum). Ernæringsforsker professor Arne Astrup er af den opfattelse, at de nødvendige vitaminer og mineraler ikke har nogen virkning i pilleform, men kun indtaget naturligt i fødevarerne  (Jyllands-Posten 18.05.95). CellSikker opfylder den betingelse. Antioxidanterne i CellSikker består af sjældne, men vigtige plante-enzymer fra levnedsmidler, der neutraliserer de frie radikaler. Sammen med en kost med rigelige mængder af frugt og grønsager plus motion er det et effektivt middel til at beskytte cellerne mod frie radikaler, skabt af miljøgifte, manipulerede fødevarer, tobak og andre forureningskilder.

Hvem har brug for CellSikker?  Alle, der er overbevist om, at den daglige multivitamin/mineral tablet er til gavn for deres sundhed og velvære, vil med samme ret kunne bruge CellSikker som en billig og uskadelig garanti mod underskud af de vigtige antioxidanter.

CellSikker anbefales også som et potent middel mod alderdomssymptomer, f.eks. ældet hud, rynker og leverpletter. Det er et kosttilskud, som vil være til gavn for de fleste, ikke mindst midaldrende, ældre, rygere, gravide og mennesker, der indtager alkohol, ryger eller er udsat for miljøforurening.

CellSikker kapsler (90 stk.) forhandles af apoteker, materialister og helsekostforretninger.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012