Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Skallin – sænker dit kolesterol

Skallin - kendt som mavens ven - er også hjertets ven.  Skallin er et af de mest kendte og solgte naturprodukter i Danmark og kendt som »mavens ven«, fordi det skånsomt og effektivt normaliserer de fleste almindeligt forekommende maveforstyrrelser som forstoppelse, træg mave og for meget mavesyre. Også uren hud får det ofte bedre, når fordøjelsen bringes i orden. Skallin er i flere undersøgelser blevet fremhævet som et ikke-irritationsfremkaldende, uskadeligt og regulerende mavemiddel uden de gængse kemiske afføringspræparaters vanedannende virkning (f.eks. R. Burton & V Manninen i Acta Med. Scand., 1982, 212 /suppl. 688, s. 91-94)

Godt nyt for alle med kolesterolproblemer.  Opsigtsvækkende ny forskning har nu også vist, at Skallin har en helt fantastisk evne til at sænke kolesterol i blodet, oven i købet på ganske kort sigt!

Amerikanerne J. W Anderson og J. Tietyen-Clark gennemførte omhyggeligt kontrollerede kliniske undersøgelser, der viste, at  mens guar gum var i stand til at sænke kolesterolspejlet med ca. 8% på kort sigt, lå det tilsvarende tal for Skallins vedkommende helt oppe på 16%!  (Am. I Gastroenterol., 1986, 8/10, s. 907- 919). Til sammenligning kan nævnes, at den amerikanske hjerteforenings anbefalede diætprogram sænker kolesterolet med kun 3%.

Skallin består udelukkende af vandbindende, geldannende plantefibre, der med stor fordel kan give det nødvendige fibertilskud til den moderne fiberfattige kost. I ovennævnte undersøgelse peges der også på, at Skallin har en meget gunstig virkning på for højt blodtryk, overvægt og diabetes.

Disse resultater er meget opmuntrende, fordi de åbner mulighed for på en hel naturlig og risikofri måde at forebygge de frygtede hjerte/karsygdomme, der er en af de hyppigste dødsårsager i næsten alle industrialiserede lande. Resultaterne stemmer også godt overens med, at mennesker i ikkeindustrialiserede lande, hvor kosten er meget fiberrig, sjældent lider af disse sygdomme.

Skallin fås i smagsneutralt pulver (små planteflager), der omrøres i vand i 2-3 min. og indtages før hvert måltid, herved opnår man også en appetitdæmpende og dermed slankende virkning. For den travle eller rejsende findes Skallin også i kapsler (Skallin Plus).

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012