Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

René Caisse’s the

- den originale urteformel.

art-caissestheI 70 år Canadas mest forkætrede naturmiddel, fordømt og afvist af myndighederne. Men igennem årene er tusindvis af mennesker med alvorlig brist i deres sundhedstilstand blevet behandlet med held.

Talrige rapporter om helbredelseshistorier er blevet offentliggjort i canadiske aviser og tidsskrifter igennem det meste af århundredet. Der er blevet offentliggjort bøger, produceret TV- og radioprogrammer, tilmed er der lavet en video med det formål at afsløre den originale René Caisse-formel. Få midler, om overhovedet noget, kan give cancerramte et så enormt håb. René Caisse's the har haft en bred opbakning i Canada, også blandt læger, herunder af en af de mest ansete læger i USA, præsident Kennedys personlige læge, dr. Charles A. Brusch, M. D., der helbredte sig selv for dødelig mavecancer udelukkende med René Caisse's the. Han har desuden opnået bemærkelsesværdige resultater med andre cancerpatienter på sin klinik i Cambridge, USA  (se Basis informs informationsblad,  nr. 164).

I dag har de canadiske myndigheder opgivet deres modstand mod René Caisse's the, og bøjet sig for den folkelige opposition, der ønsker at tage et ansvar for sig selv med brug af velkendt uskadelige urter. 

På grund af den megen turbulens, der har været i Canada omkring René Caisse's person, har man dér valgt at sælge theen under navnet »Essiac« (»Caisse« stavet bagfra). Men uanset navnet er René Caisse's the et alternativ til medicinindustriens højteknologiske og for det meste syntetiske tilbud, hvis samlede virkninger og eventuelle skadelige bivirkninger aldrig har været undersøgt - og det endnu mindre, hvis to eller flere lægemidler anvendes samtidig. Generelt har det altid været til irritation for videnskaben, at billige urter kunne holde sygdom fra døren. René Caisse's the er nu ved at blive kendt i mange lande, blandt andet også i Danmark.

I begyndelsen af 1920'erne opdagede en canadisk sygeplejerske René Caisse midlet gennem en patient, der var blevet helbredt for cancer af en urtelæge. Midlet - René Caisse's the gjorde et sådant indtryk på hende, at hun flyttede til Bracebridge, Ontario, og begyndte at behandle patienter. Det store flertal kom med henvisninger fra læger, som havde fortalt deres patienter, at de havde uhelbredelig cancer. I de tilfælde, hvor livsvigtige organer var skadet, døde hendes patienter, men levede langt længere, end deres læger havde forudset, og hvad der var meget vigtigt, de levede uden smerter. Andre, der ligeledes var blevet erklæret uhelbredelige, men hvor der var ringe skade på de livsvigtige organer, blev helbredt og levede i endnu 35-45 år (nogle lever endnu).

Senere viste det sig, at René Caisse's the også hjælper mod svigt i skjoldbruskkirtlen, mavesår, diabetes, forkølelse og influenza. Som det er blevet udtalt af dr. G. Glum (behandlede AIDS patienter) levede de af hans patienter, der fik René Caisse's the, men de, der ikke fik denne behandling, døde.

Hvad er helt nøjagtigt René Caisse's the? Det er en blanding af fire urter:  Arctium lappa, Rheum palmatum, Ulmus fulva, Rhumex acetosella.  Det skal bemærkes, at René Caisse's the ikke har nogen negativ bivirkning og kan bruges sammen med kemoterapi og strålebehandling. Men disse stærke behandlingsformer mindsker i høj grad den immunstyrkende egenskab, som René Caisse's the har.

René Caisse's the virker ved at afgifte kroppen for belastende stoffer og bidrager med sit rige, variable indhold af næringsstoffer til at øge immunforsvaret.

Brugsvejledning:  1 dåse (ca. 100 gram) René Caisse's the pulver giver ca. 3 liter René Caisse's the.

Tilberedelse: 

1. Tilsæt ca. 30 g pulver til 1,6 liter vand i en tildækket gryde. Både vand fra flaske, destilleret vand og vand fra hanen kan bruges

2. Bring vandet i kog, og kog blandingen ved  svag  varme i 10 minutter, idet der omrøres fra tid til anden.

3. Fjern gryden fra blusset, lad den stå dækket og trække i 4 timer.

4. Kog blandingen svagt i 5 minutter i den tildækkede gryde og omrør en gang imellem.

5. Tag gryden af komfuret og lad den stå natten over i køleskabet i en høj, smal beholder (ikke aluminiumsbeholder), så bundfaldet kan aflejres.

6. Væsken hældes omhyggeligt i et rent glas eller en plastikbeholder. Stilles i køleskabet. Der kan være en smule bundfald tilbage i det endelige produkt.

7. René Caisse's the er en urtekomposition af naturlige plantematerialer og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. René Caisse's the har i dette blandingsforhold af varierede plantematerialer været til gavn for manges sundhed. Opbevares i køleskabet. I almindelighed kan forbrugeren registrere en forbedring af immunforsvaret allerede inden for den første måned.

Anvendelse: Tages ca. ½ time før måltiderne. Rystes let før brug. Tag 60 ml morgen og aften.

Efter 3 måneder kan dosis nedsættes til det halve hver eller hver anden dag.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012