Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Okinawa Kalk

- »skyller sygdomme ud«

art-okinawaRent drikkevand er blevet et problem for mange. Forurening og syreregn betyder, at vandet bliver ringere og ringere. Vandet bliver mere surt, hvad der viser sig ved, at pH-værdierne falder. Det betyder træthed, mangel på energi, irritabilitet.

Okinawa kalk kommer fra koralrev, der er opstået ved den japanske ø Okinawa. Koraller opbygges gennem årtusinde til øer og koralrev. Tidevandet, som skyller hen over revene, tærer på dem og afsliber dele, der opløses i vandet og falder til bunds. Flyver man over koralrevet, ses tydeligt koralaftegningen i det klare, solmættede vand.

Japanske drikkevandseksperter har fundet ud af, at det koralholdige drikkevand i Okinawa-området er basisk og af en enestående kvalitet. Japanske forskere mener, at koral kalk er effektivt mod reumatisme og galdesten. Undersøgelser viser, at vandet modvirker hjerte/karsygdomme.

Hvordan har man opdaget dette specielle vand og dets helbredende egenskaber?  Det begyndte med, at en britisk journalist tog til Okinawa for at interviewe en dengang 115 år gammel mand (det blev siden hen konstateret, at han først døde i en alder af 122 år, vel nok et af de ældste registrerede mennesker i verden).

Den gamle mand gennemgik en helbredsundersøgelse under journalistens besøg, og han viste sig at være ved et forbløffende godt helbred.

Det blev også konstateret, at vandkvaliteten på stedet skilte sig kraftigt ud fra kvaliteten andre steder i Japan. Det har en høj pH-værdi og er rigt på calcium og andre mineraler. Disse mineraler kommer netop fra koral-calcium, som øerne for en stor del består af. Det viste sig, at dette har haft stor betydning for den forbedrede helse og for, at så mange indbyggere bliver så usædvanligt gamle.

Okinawa koral kalk pulver er fremstillet af koralkalk fra disse områder. Koralkalken brændes i ovne under tryk og bliver på denne måde 100% bakteriefrit.

Okinawa koral kalk er et kosttilskud, der bevirker, at vandet i kroppen - ca. 70% af kropsvægten - får den rigtige sammensætning af mineraler og sporstoffer. Det er vitalt for cellernes stofskifte.

Behandlingen med Okinawa koral kalk betyder, at kroppen »kvitter« affaldsstoffer, som har hobet sig op gennem tiden. På denne måde »skyller« Okinawa koral kalk syre og sygdomme ud af kroppen.