Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bi-Aktiv Pollen fjerner høfeber

Allergi kan måske fjernes ved, at man "vaccinerer" sig selv med pollen, der holdes i munden et par minutter, mener italienske forskere. 30 personer med bl.a. høfeber blev behandlet i to år med pollen, hvorefter de havde færre allergiske symptomer og brugte mindre medicin.

Bi-Aktiv Pollen indeholder alle bioaktiv virkestoffer: Enzymer, proteiner, vitaminer, mineraler, sporelementer og celleopbyggende stoffer. Anbefales derfor ved svækkelsestilstande og appetitløshed. Men også ved lettere depressive tilstande og i akutte stressituationer kan pollen være en hjælp - til styrkelse af nervesystemet. Forudsætning for en god udnyttelse er, at man tygger pollen godt, for kun på den måde kan stofferne komme direkte over i blodbanen via mundslimhinderne og ydermere påvirke de lugteceller, der sidder i slimhinden. I spidsen af disse celler sidder i fimrehåragtige cilier med proteinrige duftreceptorer. De i alt 30 mio. lugteceller er inddelt i knap 350 typer, som hver stiller ind på sin specielle duft. Afhængigt af styrken af sansepåvirkningen opstår der i cellerne et elektrisk signal, som ledes over nervefibrene (axonerne) til de knopagtige glomeruli. I hver glomerulus samles ca. 10.000 axoner fra samme type lugtceller.

Bedste køb i Danmark - når pollen skal være naturlig, uden tilsætningsstoffer, velsmagende og prisgunstig:

Bi-Aktiv Pollen granulat, 225 g, Bi-Aktiv kapsler (500 mg), 90 stk.

Pollen indeholder talrige næringsstoffer med en positiv indflydelse på vores helbred: proteiner, mineraler, vitaminer, antibiotika og andre vigtige stoffer.

Health News 2002 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012