Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Russisk roulette med vacciner

Myndighederne anbefaler børnevaccination, men ingen ved reelt, hvor mange børn der får bivirkninger eller skader af behandlingen. Statistikken er mangelfuld.

Hvert år foretages der flere end 700.000 vaccinationer af børn.

Lægemiddelstyrelsen, der er ansvarlig for statistikken, skønner, at mellem fem og ti procent af bivirkningerne bliver registreret.

I år 2000 fik Lægemiddelstyrelsen 353 indberetninger om bivirkninger.

Men så længe styrelsen kun får kendskab til en tiendedel eller endnu færre af de bivirkninger, der opstår ved vaccination, udgør statistikken et meget usikkert grundlag for at samle ny viden om risikoen ved vaccination.

Hvis alle ville indberette bivirkninger efter vaccination, ville den ikke se så sikker ud mere. Antallet af mennesker med allergi og høfeber, astma og eksem er steget de sidste mange år, mon det er en bivirkning af vaccination?

Hvem har bestilt og betalt undersøgelsen omtalt af Vibeke Manniche? De samme som anbefaler vaccination?

Hvorfor vælger flere læger ikke at vaccinere deres børn? Hvem gav os thalidomid, og hvem giver os vaccinationer? I hvilke lande er de 500.000 mæslingedødsfald taget fra, det skulle vel aldrig være u-lande, hvor hygiejne og ernæring er i bund, sygdomme og fattigdom i top? Lad os få uafhængige til at undersøge disse og andre spørgsmål.

Når folk vælger ikke at vaccinere, skyldes det ikke religion, men øget viden om vaccinationer. Jeg har læst alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af, både for og imod, og vi har valgt at give vores barn MFR à tre gange.

At injicere tre "sygdomme" direkte i blodet uden om kroppens normale beskyttelsesveje på et 15 måneder gammelt barn kan umuligt være sundt. Så betaler jeg gerne de sygedage, der skal til à tre gange.

Tonny Eskesen, Bramming

Health News 2002

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012