Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Modgå betændelse med stærk natur-kur

HELSEBRANCHENS STÆRKESTE ANTI-BETÆNDELSESKUR

Immunstyrkelse med naturmidler
I naturen finder vi stoffer, som øver en kraftig indflydelse på menneskers immunsystem.
Et af de bedst kendte naturmidler i Danmark - Urte-Pensil - består af en speciel kombination af droger (lægende urter), der har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelse i så at sige alle udgaver kan helbredes. Der er tusindvis af danskere, som har fået løst problemer som halsbetændelse, tarmbetændelse, urinvejsbetændelse, blærekatar, bumser, uren hud mm. ved hjælp af Urte-Pensil. Virkningen viser sig i almindelighed allerede inden for 1/2-3 døgn. Præparatet må gerne tages sammen med almindelig penicillin og ødelægger ikke tarmfloraen. Det er fuldstændig uden risiko at bruge, også for gravide og børn.

Har man været på penicillinkur, er tarmfloraen sædvanligvis nedbrudt. Det øger risikoen for sygdomsangreb. Brottrunk indeholder ved siden af mælkesyre en række biologisk aktive enzymer og har en eminente evne til at genskabe en sund tarmflora. Denne syrnede drik indvirker gunstigt på atopisk dermatitis (neurodermitis), psoriasis, kontaktallergi, høfeber og astma, tarmbetændelse (Chrons sygdom), tytarmsbetændelse (colitis ulcerosa) nældefeber og levnedsmiddelintolerance. Listen er ikke afsluttet hermed. Vigtigst er åbenbart den immunstimulerende virkning og Brottrunks evne til at binde skadelige stoffer og føre dem ud af kroppen.

 

 

Bio Propolis eller biharpiks er et andet immunstyrkende middel. Navnet "propolis" kommer fra græsk og betyder et "forsvarssystem". Og det med god grund! Det er nemlig en af naturens mest værdifulde aktive substanser, et naturligt desinficerende middel med lægende og betændelsesbekæmpende egenskaber. Det har en stærk antibiotisk virkning og anbefales især ved bihulebetændelse, bronkitis, mavesår, underlivsbetændelse, psoriasis og eksem, tarmbetændelse, urinvejsinfektioner og gigt. Bio propolis er rig på aminosyrer, organiske syrer, sporelementer som jern, kobber, mangan, zink og vitaminer.

Natur-kur:
6 Urte-Pensil kapsler + 5 Bio Propolis kapsler nedsvælges med 1/4-1/2 kop Brottrunk morgen, middag og aften.

De nævnte præparater forhandles af materialister, helsekostforretninger, samt af nogle apoteker.

Ref.: 
Hagers Handbuch der pharmazeutischen Praxis 
Prof. Hadamar Bankhofer: 365 beste Gesundheitstipps, 2000
W. Kanne: Krebs ist vermeidbar! Krebs ist heilbar!, 2000.

Health News 2002

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012