Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Lignisul MSM giver nyt håb til gigtplagede

art-gigthaandDer findes mere end 200 former for gigt og reumatiske lidelser, og selv om det er den gængse opfattelse, at det kun er ældre, der bliver ramt, så bliver også flere og flere børn med gigtlidelser. De nyeste undersøgelser viser, at ét barn ud af tusind lider af gigt.

Der er ingen helbredende kur mod gigt, men ny forskning viser, at Bio Lignisul MSM er et naturligt alternativ til smertestillende medicin - og giver dermed nyt håb til de mange gigtramte.

Deltagerne i forskningsforsøget led af forskellige former for degenerative ledsygdomme. Undersøgelsen viste, at ud af den gruppe patienter, der tog 2.250 mg Lignisul MSM om dagen i seks uger, kunne 82% mærke en lindring af smerterne. Hos den gruppe patienter, der fik placebo, var tallet 18%.

Dette understreger tidligere resultater, som har sat fokus på fordelene ved at anvende  Lignisul MSM mod gigt.

Det MSM (metyl-sulfonyl-methan), som Lignisul indeholder, er en naturligt forekommende svovlblanding, som findes såvel i kroppen som i mange almindelige føde- og drikkevarer såsom mælk, kaffe og grønne grønsager. Udover gigt kan præparatet med fordel indtages mod andre lidelser som f.eks. rygsmerter, sportsskader og led- og muskelsmerter.

Lignisul MSM forbedrer din evne til at komme dig efter sygdom!
De første resultater fra en ny undersøgelse viser, at personer med forstuvninger, forstrækninger og sportsskader med fordel kan tage Lignisul MSM.

Resultatet af et placebo-kontrolleret forsøg med 24 personer viste, at 58% af den gruppe, der fik Lignisul MSM, kom sig hurtigt over deres skader mod kun 33% fra placebo-gruppen. Lignisul MSM-gruppen havde desuden 40% færre lægebesøg i forbindelse med deres rekonvalescensperiode.

Dr. Ronald M. Lawrence, Ph.D, som stod i spidsen for undersøgelsen, har udtalt, at "MSM bør indgå som et uvurderligt element i behandlingen af mindre sportsskader."

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012