Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Skallin sætter maven i godt humør!

art-skallinHvis kosten ikke indeholder nok venlige, blødgørende fibre, så er Skallin pulver eller kapsler en kontant hjælp.

Det er nødvendigt at sikre væsketilførsel på grund af den store vandbindingsevne, og det anbefales at indtage et stort glas vand pr. spiseskefuld loppefrøskal.

Samme væske mængde anbefales 3 Skallin Plus kapsler.

Anbefalet dagsdosis er 3 spiseskefulde eller 9 kapsler daglig.

Skallin har den højeste vandbindingsevne af samtlige anvendte kostfibre og er effektivt selv i små mængder.

Skallin har et meget højt indhold af vandopløseligt kulhydrat (V.U.K.). 

85% af frøskallen er ufordøjelig.

Det er let at blande op med andre levnedsmidler, eksempelvis surmælksprodukter, idet loppefrøskaller er næsten uden smag.

Sådan virker Skallin:
Når Skallin kommer ned i tarmen, suger frøskallerne væske til sig – 69 ml pr. gram frøskal – og bulner op til en geleagtig masse, der smører tarmen og stimulerer tarmperistaltikken, således at tarmindholdet føres hurtigere videre.

Skallin kan også indgå i en slankestrategi, fordi det praktisk talt ikke tilfører energi (kcal/kJ). Derfor er Skallin velegnet, når der ønskes en energireduceret diæt.

Anvendelse: 1-2 teskefulde Skallin udrørt i vand eller anden væske før hvert måltid. Større mæthedsfølelse kan opnås, hvis man lader det udrørte Skallin stå i nogle minutter, indtil det er blevet geléagtigt. 

Godt nyt for alle med kolesterolproblemer
Opsigtsvækkende ny forskning har nu også vist, at Skallin har en helt fantastisk evne til at sænke kolesterol i blodet, oven i købet på ganske kort sigt!

Amerikanerne J. W Anderson og J. Tietyen-Clark gennemførte omhyggeligt kontrollerede kliniske undersøgelser, der viste, at mens guar gum var i stand til at sænke kolesterolspejlet med ca. 8% på kort sigt, lå det tilsvarende tal for Skallins vedkommende helt oppe på 16%! (Am. I Gastroenterol., 1986, 8/10, s. 907- 919). Til sammenligning kan nævnes, at den amerikanske hjerteforenings anbefalede diætprogram sænker kolesterolet med kun 3%.

Deklaration: indhold pr. 100 g

Energi (fordøjelig)

218 kJ/52 kcal

Protein

0,15 g

Kulhydrat

98,0 g

(V.U.K.)

85,0 g

Fedt

1,00 g

Vand

1,00 g

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012