Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Sportslæger anbefaler Brusk-Lenk pulver og kapsler

Frankfurt am Main, 28. august 2002. For alle letatleter, der skal forberede sig på konkurrence - uanset om det drejer sig om verdensmesterskab eller olympiske lege - hedder det "træn alt, hvad remmer og tøj kan holde". Det er grund nok til at kigge bag kulissen og se, hvordan tyske topatleter og medaljehåb forbereder sig til store sportsbegivenheder. De træner dagligt i flere timer, finpudser de forskellige teknikker og forbereder sig mentalt på konkurrencen. Det er klart, at udover et hårdt træningsprogram må topatleter som den dobbelte verdensmester og olympiske mester Heike Drechsler og hammerkasteren Karsten Kobs også være meget opmærksomme på deres kost. Sportsfolk har frem for alt brug for protein og for de aminosyrer, som er specielt vigtig for ledbrusken. Den gode nyhed er, at i Brusk-Lenk findes alle disse bruskopbyggende aminosyrer.

"Jeg starter dagen med et rigtigt sammensat morgenmåltid og noget Brusk-Lenk pulver udrørt i en lækker frugtjuice. Det er med til restituere mine led og beskytte dem", forklarer Heike Dreschler, der har vundet flere verdensmesterskaber i længdespring. Karsten Kobs sværger ligeledes til Brusk-Lenk som ledbeskyttelsesmiddel. Verdensmesteren fra 1999 tager ofte en kold æbledrik med Brusk-Lenk pulver efter træningen. Brusk-Lenk er ikke blot vigtig for topatleter, men også for alle motionister, som gerne vil leve sundt og naturligt. Og eftersom gelatineprotein i praksis virker som "ledsmøringsmiddel", er det højt værdsat af sportsfolk pris på og anbefales af mange sportslæger. Det giver derfor også mening at bruge midlet til forebyggelse af ledsygdomme som osteoporose og gigt.

Det er i øvrigt godt for alle, der skal passe på vægten, at vide, at Brusk-Lenk ikke indeholder hverken fedt, kulhydrater eller kolesterol.

Dette burde være tilstrækkeligt med begrundelser til, at alle sportsentusiater - og dem, der gerne vil være det - for fremtiden tager Brusk-Lenk produkter med i deres kostplan. Brusk-Lenk produkternes gelatine findes i øvrigt i mange former for yoghurt, pølser samt vingummibamser og andre former for slik.

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012