Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Chondro-Lenk: undersøgelser viser gode resultater

Også for Chondro-Lenk tegner undersøgelsesresultaterne godt. I Frankrig foretog man for nogle år siden en undersøgelse af 50 patienter med ledegigt i knæene. Halvdelen af disse patienter fik Chondro-Lenk, den anden halvdel fik et smertestillende middel. Ved undersøgelsens begyndelse og afslutning blev der udtaget knoglevævsprøver til undersøgelse. Og resultaterne var imponerende: Efter tre måneders behandling var de beskadigede knogler i overraskende grad blevet genopbygget hos den gruppe patienter, som havde fået Chondro-Lenk i dosis svarende til 3 kapsler daglig.

En schweizisk undersøgelse med 45 patienter, som led af slidgigt i knæet, har vist, at indgivelse af Chondro-Lenk flere gange pr. uge optages godt gennem tarmkanalen og i den væske, der smører leddene. Naturligvis spiller dosis også her en rolle. 15 af de 45 deltagere i undersøgelsen havde symptomer. I 11 tilfælde forsvandt symptomerne uden videre behandling, og i 2 tilfælde kom de tilbage i svær grad. Patienterne fik hverken fysiologisk behandling (f.eks. varme eller kolde omslag) eller smertestillende midler. Hos 75% af forsøgsdeltagerne kunne man efter de otte ugers behandling registrere en mindskelse af smerterne - i nogle tilfælde smertefrihed - og en tydelig forbedring i leddenes bevægelighed. Man iagttog ikke nogen bivirkninger (bortset fra enkelte tilfælde af diarré og mavebesvær). Dette blev bekræftet af blodprøver, som blev taget både før og efter behandling med Chondro-Lenk. Hos ingen af patienterne så man ændringer i blodbillede, lever- og nyretal eller urinprøver.

Typisk for det gigtramte led (øverst) er det store slid på knoglerne. Der dannes knoglerande rundt om leddet. Til sammenligning ses til nederst et sundt led.

 

 

 


 

 

 

 


I en italiensk undersøgelse fik 200 personer med røntgenpåviste bruskskader Chondro-Lenk i seks måneder. Alle forsøgspersoner var mellem 52 og 75 år. Allerede efter få ugers brug kunne både patient og behandlende læge iagttage en betragtelig forbedring af såvel smertebilledet som bevægeligheden i leddene - og virkningen holdt sig også ved længere tids brug.

Det siger Dr. rer. nat Michaela Döll i sin nye bog: Power für die Gelenke (Forlaget Falken). Dr. Döll er docent ved Naturwissenschaftlichen Technikum Dr. Künkele/Landau. Hendes specialer er livsstilssygdomme, miljøbelastning og ernæringsspørgsmål. Hun har udgivet mere end 60 publikationer

 

 

 


Chondro-Lenk forhandles i forpakninger med 180 kapsler og 50 g.

Health News 2003.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012