Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

E-vitamin: fantastiske resultater

Efter at have været involveret i en bilulykke udviklede jeg en blodprop i brystet. Jeg havde stærke smerter - og det var ikke så mærkeligt: Røntgenbilleder bekræftede, at blodproppen var ekstremt stor. Min læge anbefalede en operation for at vurdere, hvor meget skade der var sket, og måske endda fjerne mit bryst.

Det siger sig selv, at det var det mest skræmmende, jeg kunne forestille mig. Og så var det, at jeg prøvede E-vitamin. Jeg havde hørt om vitaminets indvirkning på blodpropper, og jeg besluttede mig for at prøve, inden jeg lavede en aftale med kirurgen.

Så jeg satte langsomt min daglige dosis E-vitamin op. Og næsten med det samme kunne jeg mærke, at smerterne tog af, og at mit bryst ikke længere føltes så hårdt der, hvor blodproppen sad. Og det blev bedre dag for dag.

Jeg gik dog - modstræbende - med til operationen, fordi jeg ville være sikker på, at alt var i orden. Og da dét var overstået, kunne jeg glæde mig over, at mit bryst ikke var blevet fjernet. Da jeg var til samtale hos den kirurg, som havde opereret mig, sagde han, at han ikke kunne forstå det, han havde set under operationen. Han fandt nemlig ikke en stor blodprop, men derimod en meget lille en af slagsen. Han var virkelig overrasket!

Jeg fortalte ham aldrig om min E-vitaminkur, for jeg ved, at han aldrig i livet ville tro mig. Men eftersom flere og flere har gode resultater med vitaminet, må han vel lade sig overbevise på et tidspunkt.

LILA BAKER
Mattydale, New York

En af min kones venner fik for nylig stillet diagnosen fremskreden brystkræft, og hun gennemgik en stor operation, hvor begge bryster blev fjernet. Efter operationen blev hun sat på en intensiv strålebehandlingskur. Fra første dag smurte hun et godt lag E-vitaminsalve på de hudområder, der blev udsat for bestråling. Og hun undgik dermed de svære røntgenforbrændinger, som ofte er en følge af strålebehandlingen.

Den radiolog, der stod for hendes behandling, spurgte overrasket, om hun vidste hvorfor. Så hun fortalte ham om E-vitaminbehandlingerne.

Senere bad han en anden radiolog undersøge hende for konsekvenserne af strålebehandlingen. Denne anden radiolog udtalte kategorisk: "Denne kvinde har ikke fået strålebehandling."

JOHN B. FOSSE
Victorville, California

Jeg var for nylig ude at dykke i havet ved Bahama-øerne. Mens jeg svømmede rundt på havbunden, blev jeg af strømmen skubbet ind i et sunket skibsvrag. På vraget sad en klynge ildkoraller, som jeg stødte min højre albue ind i. Alle, der har været i berøring med denne koraltype, kan skrive under på, at det gør ekstremt ondt bagefter.

I to dage føltes hele min højre underarm, som om der var ild i den. Så begyndte det at klø. Og efter en uge, hvor jeg stort set ikke havde gjort andet end at smøre creme på og klø, fik jeg udslet over hele underarmen ned til håndleddet. Derefter blev det øverste hudlag hvidt og begyndte at skalle af, og der gik betændelse i huden nedenunder. Smerterne og kløen ville ingen ende tage.

Min kone foreslog, at jeg prøvede at smøre E-vitamin salve på. I løbet af 48 timer så min arm næsten normal ud igen - og efter 5 dage med E-vitamin var den fuldstændig helbredt.

Læs mere om E-vitamin salve her!

LANCE B. KROEN
Buford, Georgia

Kilde: Prevention, marts 1984.

Health News 2003.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012