Kosttilskud Mave

Candolic mod mavesår

En af de vigtigste årsager til mavesår er smitte med bakterien Helicobacter pylori, og en varig helbredelse af tilbagevendende mavesår kan i de fleste tilfælde kun sikres ved at udrydde bakterien – og det kan måske lade sig gøre med Candolic hvidløgskapsler

Amerikanske undersøgelser har vist, at en almindelig husflue kan være med til at videregive smitten. Fluerne kan nemlig huse levende Helicobacter pylori på kroppen og i deres tarmkanal og dermed sprede bakterierne med deres afføring og andre udsondringer. “En enkelt flue bærer indtil 6 millioner bakterier på sig og 40 millioner i kroppen”, siger den amerikanske videnskabsmand dr. Peter Grubel. Indtil for kort tid siden antog forskerne, at bakterien kun kunne overleve i maven på pattedyr. Nye undersøgelser viser, at sygdomsfremkalderen også slår sig ned i affald, som insekterne sætter sig på.

Candolic - et nyttigt naturmiddel ved mavesår?

Der er ingen tvivl om, at fluer kan sprede bakterier af forskellig art ved at sætte sig på madvarerne. Der er derfor god grund til at beskytte maden mod fluer, fx ved at bruge låg eller net til at dække maden, når den står fremme. Det skal den helst så kort tid som muligt.

Hvidløget i Candolic kapsler er i stand til at dræbe Helicobacter pylori på grund af sit indhold af stoffet thiosulfinat. Candolic kan derfor være en ny både billig og bivirkningsfri strategi til forebyggelse og behandling af mavesår – særligt når det er fluesæson.

Candolic hvidløgskapsler forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan fås hos Matas, i helsekostforretninger og online.

Læs også
Mavesår – hvordan opstår de?
Vigtig viden om mavesår
Hvidløgets helbredende kraft
Candolic: Alle hvidløgets egenskaber i en praktisk kapsel
DGL: Deglycyrrhizineret lakrids mod mavesår
Broccoli mod Helicobacter pylori
En stueflue er en jumbojet for mikrober

Kilde
Nutrition Cancer, 1997; 27(2).