Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Neurodermitis og allergi - overbevisende resultater med brug af Muno Colostrum

Interview med Dr. Gerd Bunge, faglæge inden for almenmedicin, Wagenfeld

På hvilke områder har De erfaring med brugen af Muno Colostrum? Jeg giver helt generelt Muno Colostrum til alle patienter, som har problemer med immunforsvaret - f.eks. dem, der ofte får infektioner. Og jeg giver det både til spædbørn og voksne. De hurtigste resultater ses hos patienter med neurodermitis, og det gælder specielt spædbørn, hvor man kan se en tydelig forbedring allerede efter få dage. Også ved ondartede sygdomme, hvor immunforsvaret svækkes, bruger jeg Muno Colostrum. Og endelig som støtte til f.eks. kemoterapi og stråleterapi. Person med multipel sclerose har også gavn af Muno Colostrum.

Hvilken virkning har Muno Colostrum på allergier? Allergi over for fødevarer og dyrehår kan ikke kun bedres, men kan helt gå væk - også selvom patienterne, inden de dukkede op i min praksis, har prøvet næsten hele paletten af behandlingsformer - fra konventionel behandling til heilpraktiker. Jeg kan nævne en kvindelig patient med pollen- og husstøvallergi, som allerede havde gennemgået en ni år lang hyposensibiliseringsbehandling, kun afbrudt af tre svangerskaber. Hendes 2 første børn lider af neurodermitis, og de er med stor succes blevet behandlet med Muno Colostrum - så effektivt, at de i løbet af 14 dage ikke længere behøvede cortisonbehandling. Det overbeviste min patient, og nu er hun i gang med at bekæmpe sine egne allergier med præparatet. Det giver specielt mening at sætte ind hos børn for at undgå en tidlig svækkelse af deres immunforsvar.

I hvilken form anvender De Muno Colostrum? Tabletter virker generelt mod et svækket immunforsvar hos voksne. I pulverform og i højere doser bruges Muno Colostrum mod autoimmune lidelser, f.eks. gigt og multipel sclerose. Til spædbørn er den flydende form mest hensigtsmæssig, og denne kan også anvendes lokalt mod kløe samt fremme sårheling - også i svære tilfælde.

Hvor stort er behovet for Muno Colostrum i praksis? Jeg har hver dag mindst 2-3 patienter, jeg anbefaler Muno Colostrum for at styrke immunforsvaret. Jeg er praktiserende læge på landet, hvor omsorg for børn og gynækologiske undersøgelser med henblik på tidlig opdagelse af kræftsygdomme lige så meget er dagens orden som hyposensibiliseringer. Her kommer også mødre, som inden for barnets første 3 måneder har fået antibiotika. Efter behandling med Muno Colostrum får barnet betydeligt færre infektioner, og når det endelig sker, er de hurtigere overstået, og barnet trives langt bedre. Disse succeshistorier giver blod på tanden med hensyn til at anbefale midlet til andre.

Gode resultater med Muno Colostrum mod fibromyalgi og neuropatiske smerter
Interview med Dr. Wolfgang L. A. Simgen, overlæge ved smerteambulatoriet på Klinik für Anästhesie, Schmerz und Intensivmedizin ved Evangelisches Krankenhaus i Oldenburg.

Hvilke erfaringer har De med Muno Colostrum inden for smertebehandlingen? Jeg har brugt Muno Colostrum mod smerter i snart 10 år nu - frem for alt i 3 tilfælde: Ved myofaciale smerter, f.eks. fibromyalgi, ved neuropatiske smerter, f.eks. polyneuropati som følge af diabetes eller dialyse, og ved specifikke neuropatiske sygdomme, f.eks. trigeminusneuralgi eller kroniske, postoperative smerter.

Bruger De Muno Colostrum alene eller som supplement til anden behandling? I første omgang alene, så jeg kan fastslå dets virkning, og derefter om nødvendigt sammen med andre former for smertebehandling. De patienter, der kommer i smerteambulatoriet, har i gennemsnit døjet med smerter i 6½ år, og de har allerede prøvet mange forskellige former for behandling. Det centrale i min form for behandling ligger i den immunologiske tilgang til smerterne.

Hvor stor succes har De? Succesraten ligger på ca. 30%. Det er patienter, som enten bliver helt smertefrie, eller hvis smerter aftager betydeligt. Sidstnævnte gruppe har brug for gentagne behandlinger, som de så hver gang reagerer på. Disse patienter kan om nødvendigt senere omstilles til systemisk immunbehandling.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012