Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Te Træ-olie løser de fleste almindelige hudproblemer

I et lille område i Australien vokser det vilde Melaleuca-træ, også kaldet Te Træ, og af denne plante er fremstillet de to præparater 100% ren Vild Te Træ-olie og Vild Te Træ Salve, som begge har vist sig særdeles egnede til behandling af hudproblemer.

Et universalmiddel
Vild Te Træ-olie/Salve er blevet betegnet som verdens stærkeste naturlige bakterie- og svampedræbende middel. Olien indeholder op mod 50 forskellige medicinsk virksomme substanser, der angriber og dræber de skadelige mikrober, som er den egentlige årsag til betændelse, bylder, bumser, uren hud, fodsvamp, skæl mv.

Vild Te Træ-olie er en æterisk olie, som hurtigt trænger ind i huden, desinficerer og øger blodtilstrømninger til det område, du ønsker at behandle. Den kan påsmøres sår og rifter uden at svide og egner sig også til behandling af ømme muskler, forstuvninger, mindre brandsår, solskoldning, bumser og uren hud. Den ødelægger ikke hudvævet eller hæmmer cellevæksten - huden heles uden ar og ujævnheder. Ved insektstik giver den lindring og kan i mange tilfælde hindre hævelse.

Vabler og blegner reagerer også positivt på denne vidunderolie. I alle disse tilfælde skal du blot påføre olien direkte på huden, men du kan også anvende den til gurgling mod betændelse i mund og tandkød og øm hals.

Ved fodsvamp vaskes og tørres fødderne omhyggeligt, og olien påsmøres to gange dagligt; skæl, der skyldes svamp, behandles effektivt ved at tilsætte 10 dråber Vild Te Træ-olie til shampooen og lade blandingen virke 5-10 minutter.

Fast plads i husapoteket Vild Te Træ-olie/Salve har et bredt virkespekter og er et virkeligt universalmiddel og en »førstehjælper«, når som helst der opstår hudproblemer og hudgener. Brug trygt Vild Te Træ-olie og Salve: Præparaterne skader ikke vævet, de er ikke-irriterende og ikke-toksiske. Olien pletter ikke og kan uden problemer vaskes af med sæbe - det er kvaliteter, som mange antiseptiske midler mangler.

Vild Te Træ-olie eller Salve er det klogt altid at have parat i husapoteket og med på rejsen - din nærmeste materialist eller helsekostforretning har den.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012