Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Højst Cosmetics & Øster Højst Bigård – produkter

RENSECREME
En dejlig lidt gammeldags rensecreme, som er let at anvende. Cremen renser effektivt og i dybden uden at irritere huden på grund af de få, men gode råstoffer. Cremen påføres med lette strøg og masseres ind i huden. Overskydende creme fjernes med en ansigtsserviet og huden kan evt. friskes op med en skin-tonic.
Cremen er speciel god til lidt tør hud, men kan uden problemer og positivt anvendes af andre hudtyper. Cremen er fremstillet uden farve, parfume og konserveringsmidler.
90 ml.
Varenr. 753.

HUD LOTION MED BIVOKS
En fantastisk god cremelignende lotion, der er let at indgnide, og som gør huden blød og veltilpas. Lotionens indhold af bl.a. bivoks forhindrer, at huden afgiver sin naturlige, nødvendige fugtighed, samt at der bliver tilført yderligere fugtighed, således at huden får et sundt udseende.
Hudlotion med bivoks er fremstillet uden farve og parfume.
250 ml.
Varenr. 756.

 

 

HÅR og KROP SHAMPOO MED HONNING
En mild shampoo, som indeholder honning, der giver håret glans og fylde.
Shampooen udtørrer ikke hovedbunden, da der er anvendt en skånsom shampoo, der er hår- og hudneutral (pH 5,5). Shampooen kan anvendes hver dag af både børn og voksne, og er meget drøj, da indholdet af vand er minimalt. Shampooen svier ikke i øjnene. Fremstillet uden farve og parfume.
250 ml.
Varenr. 754.

 


FUGTIGHEDSCREME MED BIVOKS OG JOJOBAOLIE
En dejlig fugtighedscreme, der let trænger ind efter påføring.
Kombinationen af det fugtbevarende stof og den specielle blanding af bivoks og vegetabilske olier af højeste kvalitet gør, at huden bliver blød og glat, samt at den er beskyttet hele dagen mod ydre påvirkninger. Findes til tør og normal hud. Fremstillet uden farve og parfume.
90 ml.
Varenr. 546.

 

HUDCREME MED BIVOKS
En effektiv hudcreme, der beskytter huden mod udtørring og forurening.
Cremen virker genopbyggende på tør og ødelagt hud på grund af bivoksens naturlige egenskaber.
Fremstillet uden farve og parfume.
90 ml.
Varenr. 755.


LÆBEPOMADE MED BIVOKS
Fremstillet med et stort indhold af ægte bivoks, der effektivt beskytter læberne mod udtørring. Er også effektiv mod mindre »tørre« pletter. Blødgør pomaden med en fingerspids før påføring.
Fremstillet uden farve, parfume og konserveringsmidler.
5 ml.
Varenr. 758.


SENNEP m/HONNING
Denne sennep er fremstillet ud fra en gammel dansk opskrift, som er tilpasset den moderne smag. Vi har valgt honning som smagsforbedrer, da den giver en helt anden fylde og smag end sukker.
Denne sennep er stærk og sød og er fremragende som sennep, men også som smagsforbedring til salatdressing, marinade m.m. Sennep er fremstillet uden farve og konserveringsmidler og bør opbevares i køleskab.
200 g.
Varenr. 1223.

SENNEP GROV
Bigårdens grove sennep er kraftig i smagen og lidt grovkornet i konsistensen. Senneppen er velegnet til røgede varer såsom kålpølser, men også til ost og som smagsforbedrer til marinader og dressing.
Sennep er fremstillet uden farve og konserveringsmidler og bør opbevares i køleskab
175 g.
Varenr. 1224.

 

Højst Cosmetics og Øster Højst Bigård
- er danske firmaer, der har deres base i Sønderjylland. Produkterne er fremstillet ud fra en viden om bl.a. bivoks, honning, pollen og propolis, som er overleveret fra vores forfædre, samt et kendskab til moderne produktionsmetoder, hygiejne og opbevaring, der garanterer, at forbrugeren får et kvalitetsprodukt.

Det er ikke tilladt at anvende dyreforsøg til at teste indholdstofter eller det færdige produkt. Dette svarer til vores holdning til valg af indholdsstoffer i produkterne.

Vi vælger således indholdsstoffer, som har en lang tradition for sikkert at kunne anvendes til mennesker, og naturstoffer som f.eks. bivoks og honning, der har været anvendt effektivt i århundreder.

Konserveringsmidler (parabener) anvendes i hud- & hårplejeprodukterne, hvor de er sårbare over for forurening under brug, og hvor produktet ikke selv »kan beskytte sig« mod bakterier og svampe. Vores produkter er naturligvis rene, når vi sælger dem, men efter åbningen af emballagen er de udsat for forurening. Det er således nødvendigt at tilsætte konserveringsmidler for at sikre forbrugerne friske, effektive og holdbare produkter

Parfume anvendes normalt ikke i vores produkter, da erfaringen viser, at nogle er overfølsomme uanset, om duften er naturlig eller kunstig. Den enkelte må afgøre med sig selv, om man ønsker at dufte og således bruge sin egen personlige parfume, når hud og hår har fået en god pleje.

For at sikre kvaliteten på vores produkter, foregår al produktion under kontrol af en farmaceut.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012