Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

L-Carnitin anvendes overalt i verden

Såvel L-Carnitin Crystallin som L-Carnitin-L-tartrat er stabile under normale fremstillingsforhold og anses for at være producent- og forbrugervenlige, alt efter om råvaren skal anvendes som pulver, kapsler eller tabletter.

Særlig i USA findes der en lang række L-Carnitin produkter samt produkter, hvori L-Carnitin indgår, f.eks. som kapsler, tabletter, drikkeampuller, drikkepulver og brusetabletter. Det anvendes til berigelse af børnemad, kiks, kager og yogurt, og som det sidste nye - i mineralvand.

I Danmark forhandles L-Carnitin som kosttilskud under navnet CarniMax kapsler.

L-Carnitin kan øge udholdenheden og modvirker træthed og udmattelse. Carnitin er et vitaminlignende næringsstof, som er nødvendigt for omdannelsen af fedt til energi. Det transporterer de langkædede fedtsyrer ind i mitochondrierne, hvor de iltes. Det giver din hund og kat den energi, de har brug for i dagligdagen og er med til at sikre dem et godt helbred

Fødevarer af animalsk oprindelse er rige på L-Carnitin, der i tørfoder sammen med øvrige næringssubstanser øger hundes og kattes kropslugt. Mere vegetabilsk foder, suppleret med Bio L-Carnitin, løser dette problem.

2 måneders behandling med L-Carnitin har vist sig at kunne forbedre indlæringsevnen hos ældre rotter og at kunne reducere omfanget af det tab af kognitive funktioner, som også sker med alderen. I en labyrinttest lavede rotter, der var blevet behandlet med L-Carnitin, langt færre fejl. Betydeligt flere rotter nåede igennem labyrinten sammenlignet med en kontrolgruppe bestående af rotter i samme alder.

CarniMax kapsler - dåse med 180 kapsler. Fås på apoteker, hos Matas og i helsekostforretninger.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012