Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

ActiVin® beskytter mod giftstoffer

Det er nu videnskabeligt bevist, at en 2000 år gammel kostfaktor – bioflavonoider i vindruekerner – har en utrolig antioxidantvirkning: 200% stærkere end vitamin C, 575% stærkere end vitamin E og godt 400% stærkere end betacatroten.

Forskere fra Long Islog University, University of Nebraska og Creighton University, USA, påviste, at ActiVin® signifikant reducerer toksisk påvirkning fra medikamenter og kemikalier på flere vitale organer, herunder hjerte, lunge, nyrer, milt og hjerne. Resultaterne af de nye undersøgelser blev præsenteret på Selskabet for Toksikologi i New Orleans d. 16. marts 1999 og på en konference i Federation of American Societies for Experimental Biology i Varhington D. C. d. 17. april 1999.

1) I det første studie (med mus) undersøgte forskerne ActiVin®'s beskyttelsesvirkning ved lungeforgiftning påført af Amiodarone, et medikament der bruger til behandling af hjertearrytmi, og miltforgiftning påført af dimethylnitrosamin, en miljøforurener, der findes i tobak, lagret og forkullet kød, og endelig nyreforgiftning påført af kadmiumklorid, et kemikalie fra industrien, der bidrager til luft- og vandforureningen. De undersøgte også ActiVin®'s evne til at dæmpe forgiftning af hjernevæv, der blev udsat for MOCAP, et bredt anvendt pesticid, der kan påføre hjerneforgiftning gennem inhalering, hudkontakt og drikkevand. Resultaterne viste, at ActiVin® giver en næsten fuldstændig beskyttelse med hensyn til ændringer i serumskemien, samt totalt eliminerer både apoptosisk og nekrotisk celledød og giver signifikant beskyttelse mod DNA-skader.

2) Forskerne undersøgte ActiVin®'s beskyttelsesvirkning over for Doxorubicin, et stærkt anti-cancer medikament, der er toksisk for hjertet. En 7 dages behandling med ActiVin® forhindrede skader på hjertet og eliminerede totalt al apoptosisk og nekrotisk celledød. Hjertevævet hos dyr, der blev udsat for toksiske mængder af Doxorubicin, men ikke fodret med ActiVin®, blev signifikant skadet. ActiVin® gav også en næsten fuldstændig beskyttelse over for forogringer i serumkemi og DNA-skader sammenlignet med kontrolgruppen.

3) Forskerne viste, at normale human leverceller, som forinden var blevet behandlet med ActiVin® i 48 timer før indførelsen af de kemoterapeutiske præparater idarubicin eller 4-hydroxyperoxycyclophosphamid (4HC), øgede udpresningen af bcl-2 antioxidant-promoverende gen og mindskede udpresningen af c-myc cancer-inducerende gen og p53 apoptosis regulerende gen.

4) ActiVin®'s beskyttende virkninger mod oxidativ celleskade blev bekræftet i december 1998 i Phytoterapi Research (Vol. 12:568-571, 1998). Forskere ved viste, at ActiVin® signifikant reducerede oxidativ skader af nerver og macrofager (hvide blodlegemer), påført af hydrandenperoxid, en integreret bestogdel i frie iltradikaler.

5) ActiVin®'s beskyttende virkninger over for tobaks-påført celleskade og død blev bekræftet i maj 1999 i Free Radical Biology og Medicine (Vol. 26:992-1000, 1999). Forskerne viste, at ActiVinÒ beskyttede orale keratinoceller hos mennesker mod tobaks-påført oxidativt stress og apoptotisk celledød bedre end vitaminerne C og E, hver for sig eller kombineret.

6) ActiVin®'s hjertebeskyttende virkning blev bekræftet i juni 1999 i Journal of Molecular og Cellular Cardiology (Vol. 31: 1289-1297, 1999). Forskere ved University of Connecticut School of Medicine, Harvard Medical School og Creighton University viste, at ActiVin® gav signifikant beskyttelse mod hjerte-iskæmi-reperfusionskade hos dyr.

Info på Internet
I dag bruger ActiVin® i stigende grad i cancerbehandlingen som en immunstyrkende faktor. Det finder du meget mere om på www.activin.com

Læs også:
ActiVin® i kapsler til hele din krop med et bedste fra naturen
Forureningen er blevet global
Undgå kræft - spis grønsager hver dag!
Test dit immunforsvar
ActiVin® er en multihelbreder

Andre referencer:
D. Bagchi: Protective Effekts of ActiVin®
, Creighton University, Omaha 1996. Toxicology. 2000 August 7;148(2-3):187-97.

Kilde: Mit Helbred 2, 2002.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012