Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Psoriasis - større livskvalitet med Brottrunk

Professor Hademar Bankhofer

Ca. 80 mio. mennesker verden over lider af hudsygdommen psoriasis. Sygdommen er uhelbredelig, og derfor bestræber lægerne sig på i det mindste at forbedre patienternes livskvalitet mest muligt og på at lindre symptomerne.

På de ramte hudområder dannes der hudceller ti gange så hurtigt som i sund hud. De når ikke at modnes tilstrækkeligt, og derved opstår de typiske symptomer: Rødlig, betændt og ofte kløende hud, specielt i ansigtet, ved hårgrænsen, på knæene og i albuerne. Samtidig hæver og smerter leddene. Huden dækkes med sølvglinsende skæl.

Der findes en række medicinske muligheder for at modvirke psoriasis. Her spiller den klassiske Brottrunk, som den tyske bagermester Wilhelm Kanne med lægelig hjælp har udviklet, og som man kan købe i helsekostforretninger, en helt igennem interessant rolle. Da jeg hørte de første succeshistorier om Brottrunk og psoriasis, besluttede jeg, at jeg ville formidle denne nye indsigt videre til mine seere i mit tv-program "Spektrum Gesundheit mit Prof. Bankhofer". Jeg inviterede en psoriasis-patient i studiet, Margret Freisinger, samt Dr. Peter Scholz, praktiserende læge og naturhelbreder fra Bad Karlshafen og naturligvis Wilhelm Kanne, Brottrunkens opfinder, som bragte den originale opskrift på den russiske drik kwass til Tyskland og ud fra den sammensatte en ny, alkoholfri drik.

Det største indtryk gjorde Peter Scholz, da han sagde: "Jeg har nu arbejdet med Brottrunk i mange år og har kun de bedste erfaringer. Drikken opbygger immunforsvaret, renser organismen og transporterer gift- og sygdomsfremkaldende stoffer hurtigt ud af kroppen. Specielt ved psoriasis kan man komme langt med brugen af Brottrunk, så patienterne ikke længere er så plagede af deres lidelse."

Margret Freisinger er et typisk eksempel. Hun har i mange år levet i et sandt helvede med sygdommen, som brød ud som følge af et dødsfald. Dr. Scholz bekræfter: "Svære oplevelser og sjælelige belastninger kan udløse psoriasis. Dispositionen for denne sygdom er programmeret i kroppen."

Hos Margret Freisinger bredte sygdommen meget hurtigt. Specielt hendes hoved var angrebet, og hun bar oftere og oftere paryk, når hun gik på gaden. Og hun havde forsøgt næsten alt - med meget ringe eller slet intet resultat. En dag hørte hun om en selvhjælpsgruppe af psoriasis-patienter. Hun meldte sig ind, og der stiftede hun bekendtskab med Brottrunk. I starten var hun meget skeptisk, men blev overbevist af Dr. Scholz, så hun besluttede sig for at prøve en kur og drak dagligt 1/4-1/2 liter Brottrunk.

Endelig var der noget, der lykkedes for hende. Hendes hud kom meget hurtigt til at se bedre ud, og snart kunne hun gå ud uden paryk. De betændte hudområder kom til at se meget bedre ud. I dag skal man kigge meget godt efter for at se sporene i hendes hud. Margret Freisinger er lykkelig: "For at være sikker på, at det bliver ved med at være sådan, drikker jeg stadig Brottrunk regelmæssigt!"

Dr. Peter Scholz har gennemført et et-årigt forsøg med 42 psoriasis-patienter, og han siger: "Jeg har dermed fået bevis for, at man ved regelmæssig indtagelse af Brottrunk kan reducere symptomer og hudproblemer betydeligt. Desuden følte patienterne sig rigtigt godt tilpas, fordi deres tarmfunktion blev forbedret og dermed også deres immunforsvar."

Dr. Scholz’ resultater viser, at der findes kræfter i Brottrunk, som kan hjælpe kroppen til at fungere som et "plankeværk", når det gælder om at modstå sygdomme og sygdomsfremkaldende stoffer.

Gæster hos professor Bankhofer i tv-udsendelsen "Spektrum Gesundheit" (fra venstre mod højre): Bagermester Wilhelm Kanne, Dr. Peter Scholz, psoriasis-patienten Margret Freisinger, som takket være Brottrunk føler sig rask.

 

 

Health News 2005

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012