Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Spisekisel - mineralet til hud, hår og negle

Alle har hørt om kiseljord, men næsten ingen ved, hvor vigtigt det er for os. Det er mineralet til hud, hår og negle. Vidste du f.eks., at vores negle består af 20% kiselsyre (som er hovedbestanddelen i kiseljord)? Kiseljord er specielt godt til at holde på fugten og binde kalk, og dermed sørger mineralet for, at bindevævet er stramt, fast og smidigt - og det er det, der får dig til at se velplejet og levende ud.

Kiselsyrens nøglefunktion
Kiselsyre findes i alle kroppens celler. Og det bruges specielt af de hurtigtvoksende celler, som ofte fornys - det vil sige i huden, håret og neglene.

Hud, hår og negle skal plejes udefra - i form af kosmetik baseret på kiseljord - og forstærkes indefra - i form af kosttilskud. Det er vigtigt at tilføre kiseljord dagligt, fordi organismen nedbryder det meget hurtigt. Skøre negle, spaltet hår og en træt hud er symptomer på kiselsyremangel.

Anerkendte videnskabsfolk, som f.eks. læge og alternativ helbreder dr. med H. Warning, henviser derfor i deres undersøgelser til kiseljordens "fundamentale betydning for vores kost".

Pas på, at du får nok Spisekisel
På grund af de specielle egenskaber ved kiselsyre bliver huden ved med at være smidig og stram - også efterhånden som man bliver ældre. Men kiselsyre kan endnu mere:

Det er ikke kun neglene, der ser sunde ud, håret, der er silkeblødt og glinsende, og huden, der holder sig blød og stram - kiselsyren er også med til at sikre stærke binde- og støttevæv (f.eks. i brystet), sunde tænder og stabile knogler og led - og sikre en hurtigere heling af sår og knoglebrud.

Spisekisel findes som pulver og tabletter hos Matas, i helsekostforretninger og på apoteket.

Bindevævets tilstand afgør,
om huden er tilstrækkeligt fugtig og elastisk.
Kiseljord hjælper med til at holde på
hudens evne til at regenerere og fungere.

 

 

 Daglig Sundhed 1/97

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012