Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vulkanjord – helbreder 1

"Affald" eller supermedicin? Et urgammelt naturstof skaber pludselig igen furore. Her er dets hemmelighed.

Ta’ en teskefuld vulkanjord til morgenmad. Vask dig i vulkanjord. Hvad er bedre end at "søle sig til" indvendigt og udvendigt med vulkanjord? Så kan der ikke ske kroppen noget ondt. Det har naturapostlene hævdet siden tidernes morgen, og flere og flere opdager i vore dage, at de har så evig ret.Vulkanjord er meget ren lerjord - med meget godt i sig. Tidligere udnyttede man blot dens forbløffende virkning. I dag ved man også, hvordan samme virkning kommer fra. Vulkanjord virker på mange fronter, fordi den indeholder en overflod af mineraler og sporstoffer - substanser, som spiller en vigtig rolle for den menneskelige organisme.

Hjælp til velbefindendet
Den anden hemmelighed ligger i pulverformen: De mikroskopiske jordatomer kan opsuge faste, flydende og gasagtige stoffer, binde dem og udskille dem ad naturlig vej. Med disse evner regulerer leret den vigtige fysiologiske ligevægt i kroppens syre-/basebalance - også kaldet pH-værdien.

For at man kan føle sig godt tilpas og ikke bliver plaget af alskens lidelser, skal der være en næsten neutral pH-værdi i kroppen. Syre og base er hhv. positivt og negativt ladede kemiske forbindelser, som - alt efter hvad der har overtaget - sørger for, at vi føler os enten godt tilpas eller småsyge.

Moderne mennesker er alt for "sure"
Mange mennesker er i vore dage ganske enkelt for sure: Forkert kost, for lidt motion og for meget stress fremmer infektioner, allergier, sløvhed, fordøjelsesproblemer, rygsmerter, hudproblemer og meget, meget mere. Og ved alle disse problemer kan vulkanjord være en uvurderlig hjælp:

  • Indvortes, dvs. fortyndet i vand (knirker lidt mellem tænderne), virker det fine pulver mod halsbrand, fordi det binder overflødig mavesyre. Det regulerer fordøjelsen, modvirker oppustethed, hjælper ved diarré og forstoppelse. De fine korn renser tarmen helt ud i de yderste kroge. De udslemmer skadelige affaldsprodukter fra stofskiftet, neutraliserer gæringsgasser og absorberer giftstoffer. Desuden stimulerer det høje indhold af kalk og kalium en træg tarm til bevægelse - og sætter dermed skub i fordøjelsen.
  • Ved at gurgle eller skylle munden i vulkanjord kan man fjerne tandkødsbetændelse og halssmerter - og sørge for, at ingen af delene kommer igen.
  • Udvortes er vulkanjord et rent skønhedsmiddel for huden. Masker af lerjord (kan købes færdige på apoteket eller i helsekostforretninger) har en stor dybdevirkning: De fjerner de bakterier, der giver urenheder og bumser, betændte hudorme forsvinder hurtigere, og ved fortsat brug (3 gange ugentligt) kan vulkanjorden endog hjælpe på acne. Eksem, sår og forbrændinger heler hurtigere, hvis man påsmører en lermaske.

Ikke uvæsentligt: Hvor store skal kornene være?
Vulkanjord-masker på huden virker dybt ind i vævet og hjælper på ledsmerter, muskelspændinger, forstuvninger og knubs. Gennemblødningen og iltforsyningen fremmes, så de smertende aflejringer af stofskifteprodukter løsnes og transporteres væk.

Kort sagt: En forbløffende alsidig form for naturmedicin. Den findes i forskellige formalingsgrader - hvert formål sin kornstørrelse. Men det er kun den grå, steriliserede "Elimin"-jord, der kaldes vulkanjord. Hvide eller grønne produkter regnes for "næringssupplementer", men kan anvendes uden betænkeligheder. Det borger den tyske levnedsmiddellov for.

Drik det, eller smør det på
Indvortes
: Rør 2 tsk. vulkanjord ud i vand (hæld pulveret i glasset først), og drik det i små slurke morgen, aften og efter et stort måltid. Advarsel: Vulkanjord kan binde andre stoffer og skylle dem ud af kroppen. Tag evt. medicin en time før eller efter vulkanjorden.

Udvortes til masker eller omslag: Rør pulver med koldt eller varmt vand til en masse, som smøres på og dækkes til. Virkningen optræder, når masken tørrer ind.

Læs også:
Vulkanjord – helbredende slam 2
Elimin vulkanjord til afgiftning af kroppen
Elimin vulkanjord
Anti-Insekt

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012