Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Elimin vulkanjord til afgiftning af kroppen

Helbredende jord hører til de ældste folkemedicinske naturmidler og var allerede kendt i oldtiden. Vi finder det anvendt i alle århundreder og i alle kulturer som et meget virksomt afgiftende middel - ganske uanset om det anvendes indvortes eller udvortes.

Elimin vulkanjord har i mere end 60 år været en værdifuld sundhedsfaktor for mange mennesker. Den tyske helseforfatter Rosemarie Nöcker fortæller, at Elimin vulkanjord er en slags løssjord, et melfint støv, dannet gennem forvitring og indeholdende kvarts, kalk, ler og mange mineraler.

Dets hovedvirkning beror på den såkaldte "supersorption", dvs. en ideel samvirken mellem absorption (opsugning) og adsorption (luftarters og væskers vedhængen ved faste stoffer).

Bare et gram består af et ufatteligt antal ganske små partikler, der anbragt ved siden af hinanden dækker en betragtelig overflade. På denne overflade finder den omtalte opsugnings- og bindeproces af gift- og skadestoffer sted.

Derved er Elimin vulkanjord i stand til at binde skadelige stoffer i mavesækken og genoprette en ødelagt syrebalance. Lidelser som halsbrand, ubehagelige opstød og forstoppelse fjerner man næsten øjeblikkeligt med Elimin vulkanjord, og følgevirkningerne af et overdrevent forbrug af alkohol, nikotin, fede spiser osv. reduceres mærkbart. Hurtigtvirkende er midlet også over for diarré og forstyrrelser i tarmen. Sygdomme, der har deres udspring i en selvforgiftning af organismen - reuma, artritis, gigt eller leverlidelser - påvirkes ligeledes i gunstig retning. Betændelsestilstande i mund og svælg helbredes nemmere, hvis man gurgler med Elimin vulkanjord.

Til indvortes anvendelse  opløser man 1-2 teskefulde Elimin vulkanjord i et glas vand og drikker blandingen i små slurke. Bryder man sig ikke om at drikke denne opløsning, kan man vente, til jorden har bundfældet sig og nøjes med at drikke vandet. Det hjælper også godt.

Den udvortes anvendelse er også meget effektiv. Alt efter sygdomsbilledet udrøres Elimin vulkanjord i vand eller kamillete til en kold eller varm tyk grød, der bruges som pakning, omslag eller til påsmøring.

Især ved hårdnakkede hudsygdomme som akne eller eksem er en behandling med kolde pakninger meget virksom. For Elimin vulkanjord fjerner sygdomskim og gifte fra huden og fornyer samtidig vævet. Betændte og langsomt helende sår og solskoldet hud læges bedre, når man be handler med Elimin vulkanjord. Helsejorden påsmøres det angrebne sted og virker i ca. 20 minutter, hvorefter det skylles af med rent, lunkent vand.

Varme omslag bruger man ved muskelspændinger og -smerter.

Læs også:
Elimin vulkanjord
Vulkanjord – helbredende slam 1
Astma: maven er ofte årsagen
Lægemiddelstyrelsen ønsker ikke billig naturmedicin
Sundheds-ansigtsmasker
Stevia og myndighedsmishandling

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012