Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Naturmidler mod psoriasis

Psoriasis er en ret almindelig hudsygdom i Danmark og er, som de fleste ved, særdeles vanskelig at behandle, men tre naturmidler: Englinol, liniment, sarsaparille the og Højaktiv Spisekisel tabletter endte 20 års lidelse med psoriasis, eksem, sår og skæl for Henning Laursen, Skanderborg.

Henning Laursen var psoriasispatient og har været i bestyrelsen i psoriasisforeningen i Århus Amt. Han har suppleret sin viden om sygdommen med indsigt i naturmedicin og ønsker på den baggrund nu at hjælpe andre.

Han fortæller, at han i april 1989 kom hjem fra en behandlingsrejse til Israel, men der gik kun to måneder, så var sygdommen i fuld udbrud igen. Han kunne næsten ikke gå for sår på fødderne, hårbunden så forfærdelig ud, og på hænderne og bagdel var der sår, som revnede og blødte ret ofte.

Henning Laursen, Skanderborg, skriver om sine erfaringer:

»Jeg har nu gennem godt 1 år behandlet min psoriasis med Englinol olie. Det startede med et besøg i helsekostforretningen i Skanderborg, efter en henvisning fra en naturbehandler der foreslog Englinol til mine hænder, som var fyldt med pletter. Her blev det foreslået at supplere behandlingen med sarsaparille the og Højaktiv Spisekisel samt en kostkorrektion.

Efter at have brugt Englinol 2-3 gange daglig i ca. 4 uger var pletterne så at sige væk.

Jeg prøvede også på kroppen, og jeg må sige, at pletterne ikke forsvandt over det hele, men ændrede karakter. Væk var revner og skæl, i stedet blev huden blød og bevægelig, ingen strammen og ingen sår - en helt ny fornemmelse!

Jeg prøvede derefter olien i hårbunden, hvor der var tykke skorper. Sikke en fornemmelse! Jeg smurte godt med olie i og lod det sidde i ca. 1 time; så friserede jeg håret igennem, og næsten alle skorper og skæl faldt af. Jeg kom mere olie i, og efter ca. 1 time kunne jeg frisere resten ud.

Jeg er overbevist om, at det er naturkuren, der har helbredt mig, da al den positive hjælp og behandling, jeg flere gange har fået på Marselis hospital i Århus, ikke hjalp mig. Nu her i marts 1990 er jeg fuldstændig uden pletter«.

Naturmidlerne kan, som det fremgår at Henning Laursens brev, fås i helsekostforretninger og hos materialister.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012