Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bipollen gav mig nyt liv!

Bierne kurerede Marie Kjærgaards astma

Det er en fantastisk oplevelse. Efter 12 års lidelser kan jeg nu leve et næsten normalt liv. Hvad lægerne ikke mag­tede, klarer bierne på få dage - de kurerede min astma, siger Marie Kjærgaard, 58 år, Randers.

Hendes astma-anfald startede efter en operation for tuberkulose. Samtidig fik hun besværligheder med hjertet.

”Anfaldene var særlig slemme om foråret i pollentiden. Jeg fik piller og spray mod anfaldene. I alle disse år har jeg ikke kunnet leve uden mine sprays mod astma-anfaldene.

De var så slemme, at min mand og jeg måtte flytte fra vort nybyggede parcelhus. En ingeniør med astma som speciale undersogte huset og fandt, at der var for mange syntetiske materialer i huset, som jeg ikke kunne tåle.

Problemet var, at når jeg fik astma-anfald, foranledigede de uvægerligt også et hjerteanfald. Under astma-anfaldene skulle jeg helst sidde op, og under hjerteanfaldene helst ligge ned. Der kunne gå døgn, hvor jeg ikke kunne sove eller falde til ro.

Tilfældigt mødte jeg i kirken en bekendt, som hørte, hvordan jeg hev efter vejret. - Prøv disse! - sagde han og gav mig en pakke bipollenkapsler.

I løbet af få dage kunne jeg lægge astma-sprayen væk.

Min vejrtrækning blev bedre. For kunne jeg ikke spadsere op til første sal. Nu kan jeg spadsere lange ture og selv holde vores lejlighed. Det er mange år siden, jeg har haft det så godt, som jeg har det nu”, fortæller Marie Kjærgaard.

Ikke uden grund har man kaldt bierne for ”Verdens mindste og mest effektive naturlæger”. Den hyldes i alle de store religioners religiøse skrifter for sin evne til at finde det bedste i naturen - til gavn for mennesket.

Biernes nektar, honning, er velkendt. Knap så kendt er et andet produkt ”bi-produkt” - pollen. Hver gang en bi kryber ind i en blomst, gnider den samtidig en smule blomsterstøv, pollen, af i blomsten.

De mikroskopiske pollenkorn er hanlige kim og svarer til dyrenes sæd. Bierne samler det vitamin- og mineralige pollen ind til ernæring i bistadet. Til gengæld udfører den et stykke bestøvningsarbejde for blomsten. Inden pollenkornene oplagres i bistadets celler, tilsætter bierne et kirtelsekret og fugter dem med honning. Med atomalderens mest avancerede apparatur har videnskabsmændene kunnet analysere sig frem til, hvad bipollen indeholder.

De er enige om, at bipollen er naturens mest perfekte næringsmiddel, og at det har den mest ideelle sammensætning af alle kendte næringsmidler med en helt eventyrlig koncentration af alle, også for mennesket, livsvigtige stoffer.

Pollen indeholder mindst 96 bestanddele. Der er alle kendte, vandopløselige vitaminer, specielt B og C, 22 aminosyrer og 28 mineraler. Det er præcist det antal, der findes i den menneskelige organisme. Af disse nødvendige mineraler findes 14 i så små mængder, at de kaldes sporstoffer.

Der er tilsyneladende ingen bivirkninger forbundet med at spise pollen. Ej heller hos allergikere. De fleste allergier hos mennesker fremkaldes ganske vist af pollen som overføres med vinden. Men når bien blander pollen med honning, neutraliseres alle allergifremkaldende stoffer.

Den engelske læge, dr. Cordon Latto behandler sine høfeberpatienter med en blanding of honning og bipollen og har opnået opsigtsvækkende resultater med denne kur. Mange af patienterne er helt sluppet af med høfeber-anfaldene efter denne ”vaccine”.

Bipollenets helbredende egenskaber er blevet påvist gang på gang. Bipollen giver ikke bare kroppen styrke og energi, men også større modstandskraft mod infektioner.

Bipollen har vist sig at være det mest fuldkomne næringsmiddel i alle ordets betydninger, siger den britiske videnskabsmand og verdenskendte ernæringsekspert, dr. G. J. Binding.

Men det er sådan, at bipollen ikke bare er bipollen. En stor del of verdens områder er fattige på forskellige, livsnødvendige mineraler. Det er f.eks. områder med stor nedbør. Her skylles mineralerne ud af jorden. De kan også forsvinde på grund af intensiv dyrkning. Når stofferne ikke findes i jorden, findes de heller ikke i den pollen, som bierne indsamler.

Fra bipollen ”høstes” i det enkelte sagde og fryses ned til 26 minusgrader, gennem patenteret rensning til det færdige produkt, har det været udsat for en skånsom behandling, uden opvarmning, så alle de livsvigtige stoffer er intakte i det færdige produkt.

Pollen kan købes i landets helsekostforretninger og hos materialister.

Kilde: Sundhedsbladet 1987.

Health News 2005

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012