Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Elimin vulkanjord - slet ikke støvet

Den gode, gamle vulkanjord har fået et comeback - som et generelt middel mod urolig mave. Giver også sundere hud.

Det knirker mellem tænderne og smager støvet, når du sluger det. Derfor: Bland det i væske, luk øjnene - og synk! Det betaler sig, for vulkanjord (fås i helsekostforretningerne) er et af naturens vidundermidler. Det fandtes allerede i istiden, hvor vandrende gletschere pulveriserede bjerge og sten. I dette okkerfarvede stenpulver fra urtiden findes et righoldigt mix af 23 livsvigtige mineraler og sporstoffer: Fra aluminium, krom og jern til mangan, natrium, selen og zink. Den terapeutiske hemmelighed ved vulkanjord ligger i pulverformen (1 kilo svarer til en overflade på 60 m2!), hvilket gør den yderst velegnet til at binde forstyrrende stoffer i maven og huden. Den har en stor afgiftningsevne og plejer huden.

Her følger de bedste opskrifter på brugen af dette sundhedsfremmende middel:

Uren hud
Drik tre gange dagligt 1 spsk. vulkanjord oprørt i varmt vand. Styrker det daglige velbefindende, fordi vulkanjorden binder giftstoffer fra mad. Hudproblemernen aftager.

Bindehinde
Opløs 1 tsk vulkanjord i 1 kop lunken kamillete. Rør kraftigt. Lad opløsningen stå, indtil vulkanjorden har sat sig. Gennemvæd to vatrondeller med blandingen og læg dem på øjnene i 10-15 minutter tre gange dagligt. Beroliger binde- og slimhinderne.

Mave/tarm
Put 1 tsk vulkanjord i et glas lunkent vand. Lad blandingen trække i 3-5 timer. Rør kraftigt, og drik i slurke 3-5 gange dagligt. Øger velbefindendet i mave og tarm og giver fastere konsistens.

Huden
Til kroppen: Rør ½-1 kilo vulkanjord i et badekar med varmt vand 36-38o).
Til ansigtet: Rør 4-8 tsk ud i mælk (stuetemperatur), så du får en grødagtig blanding. Smør grøden på eksemet, og lad den sidde i 30 minutter, og skyl derefter med vand.
Brug både maske og kropsbad dagligt. "Ernærer" huden, fjerner døde skæl, normaliserer hudens struktur og styrker overhudens beskyttende lag.

Der findes meget interessant viden om vulkanjord, men danske myndigheder ønsker ikke, at forbrugerne bliver for gode til forebyggelse, men nøjes med lægemidler!

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012