Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Åreknuder, tunge ben?

"Easy Legs", altså lette ben, er navnet på et middel til forebyggelse og behandling af åreknuder, uro og smer­ter i ben samt tunge og spændte ben.

Præparatet forhandles i kapsler med fem lægeurter, der er kendte for deres gunstige virk­ning på blod- og lymfekreds­løbet. De virker desuden betændelseshæmmende og sammentrækkende på vener­ne, mindsker væskeophobning og stimulerer kredsløbet i de små kar. Man opnår det bedste resultat i forbindelse med motion. Erfaringen siger, at virkningen viser sig i løbet af 1-3 måneder.

Dåse med 90 kapsler.

Kilde: Teedrogen, 1989.

Presseinfo d. 5. september 2010:

Rastløse ben
50.000-100.000 danskerne lider af rastløse ben eller uro i benene. De fleste får sygdommen i 50-60 års alderen, men den rammer også børn og nyrepatienter. Cirka 15 pct. af alle gravide kvinder får sygdommen i den sidste del af graviditeten.

Rastløse ben skyldes hos nogle mangel på jern el­ler signalstoffet dopamin (som også kan føre til Parkinsons sygdom). Sygdommen forstyrrer søv­nen, fordi uroen i benene gør det svært at falde i søvn. Nogle patienter kan kun stille ubehaget ved at gå rundt.

Behandling: Rastløse ben kan behandles med små doser parkinson-medicin. Behandlingen har kun eksisteret i et par år. Endnu ved lægerne ikke nøjagtigt, hvorfor medicinen virker.

Spjættende ben
Kan være en følge af sygdommen "rastløse ben", men kan også optræde selvstændigt. Er ken­detegnet ved, at patienten om natten spjætter i søvne. Bevægelserne kan være store eller små, men forstyrrer hjernen og den ubrudte søvn og er skyld i elendig søvnkvalitet

Læs også:
Jeg blev fri for smerter
Træning - øvelser, der kan hjælpe dig med at tabe dig og få det bedre
Ipe Roxo mod infektion og amputation
Easy Legs
Venelidelser: De bedste midler
Venemidler: kan man få pænere ben af at spise piller?
Imponerende erfaring med Ipe Roxo®
Historien om Dunaliella
Easy Legs gi'r lettere ben
Akupressur: Tryk kiloene væk!
Læge Kirstine Nolfi: Erfaringer fra min praksis
Englinol-balsam

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012