Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Pollen lindrer overgangsaldersbesvær

Forsøg gav beviset:

Et forsøg i England foretaget på 28 kvinder i alderen 40-60 år, som led af en eller flere af neden­nævnte gener, gav følgende positive resultat:

76% følte sig hjulpet mod generende hedeture
60 % slap af med deres hovedpine
86 % fik ikke mere hjertebanken
70 % undgik nattesved
81 % blev helbredt for depressioner
82 % erklærede, at de ikke mere fik muskelkramper
73 % undgik irritation
77 % blev helbredt for søvnløshed

Desuden erklærede alle kvinderne, at de følte sig mindre trætte.

Forsøget blev foretaget med pollen i kapsler. Doseringen var 3 x 1 kapsel dagligt de første 10 dage, 2 x 1 kapsel dagligt de næste 10 dage og de sidste 10 dage 1 kapsel dagligt. Derefter 1 kapsel dag­ligt, til klimakteriet er forbi.

50% af forsøgsgruppen erklærede, at pollen virkelig lettede overgangsalderens besvær. 68% var så tilfredse med pollenbehandlingen, at de ville anbefale den til andre. 64% genvandt deres gode humør, og 64% ville fortsætte behandlingen.

Konklusionen blev, at 93% følte sig hjulpet.

Ved en kongres om klimakteriet i Florida i oktober 1984 fremlagde gynækologen Ton M.C.M. Schellen fra Holland lige så lovende resultater efter en række dobbelt-blindforsøg.

Professor Osmanagi? fra Jugoslavien er også en af de gynækologer, der har arbejdet med dobbelt-blindforsøg, hvor den ene gruppe fik placebo (narrepiller) og den anden pollenkapsler. Hans kon­klusion er, at 90% af hans patienter med overgangsbesvær følte sig bedre efter nogle få ugers brug af pollenkapslerne. De fik større fysisk og psykisk vitalitet, undgik uønskede symptomer og følte sig yngre. Rapporten konkluderer, at traditionel hormonbehandling har for mange uønskede bivirk­ninger, hvorfor spørgsmålet er, om ikke kvinder over 45 år i stedet burde behandles med et præparat som pollenkapsler suppleret med et tilskud af vitaminer og mineraler.

Gynækologen dr. med. Werner Salomon fra Hamburg er af samme mening. Han har sammen med professor Osmanagi? behandlet kræftopererede kvinder, der var i strålebehandling, med pollen, og resultaterne har været forbløffende. I et andet dobbelt-blindforsøg gav han unge kvinder med men­struationssmerter samt kvinder i overgangsalderen pollen, og 95% slap af med deres gener.

Werner Salomon siger: "Jeg oplever, at flere og flere kvinder ikke ønsker behandling med hormo­ner, men foretrækker naturpræparater med pollen. Hos de fleste indtræffer virkningen efter 30 dages behandling med pollen. 60% af de kvindelige patienter var udearbejdende, og de blev alle i stand til bedre at klare kravene på arbejdsmarkedet. Doseringen er enkel:

1 kapsel 3 gange dagligt i de første 10 dage. De næste 10 dage sættes doseringen ned til 2 kapsler om dagen, siden er det ikke nødvendigt at tage mere end 1 kapsel hver dag under hele perioden.

Min erfaring er, at almentilstanden allerede bliver bedre efter 10 dages behandling med pollen, og søvnløsheden forsvinder. De følgende 10 dage forsvinder hedeturene og nervøsiteten hos hver tredje patient. 82% af mine patienter er totalt symptomfrie efter 30 dage. Hos de resterende 18% var symptomerne reducerede.

Jeg gjorde i øvrigt den interessante iagttagelse, at det var kvinderne i job, som fik mest ud af pollen-behandlingen".

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012