Mineraler

Elektriske Spormineraldråber

En god opdagelse i Utah…

For nogle år siden gjorde man en sensationel opdagelse i USA. Man gik i gang med at undersøge vandet i den store ørkensaltsø i Utah. Vandet her indeholder samme mineraler som havvand, men på grund af fordampningen er koncentrationen af mineraler 6-10 gange højere.

I kroppen har vi noget, der hedder elektrolytter. Når vi sveder, går disse mineraler tabt, derfor må de erstattes løbende. Hvis elektrolyt-niveauet ikke opretholdes, mister vi energi.

Elektriske spormineraldråber med de elektrolytter, din krop har brug forForskerne i Utah fandt ud af, at man ved at koncentrere rent, bakteriefrit vand fra den store saltsø og fjerne natriumklorid fik en helt enestående næringsvæske, der er i stand til at lede den elektriske strøm. Denne overraskende opdagelse gav stødet til udviklingen af helt nye mineraltilskud, der betragtes som langt mere effektive end de hidtil kendte. De nye præparater indeholder ikke blot almindelig havvands mineralrigdom (der næsten er identisk med blodets), men også betydelige elektrolytter som kalium, calcium, magnesium og klorid.

Hvad kan elektriske spormineraldråber gøre for dig?

Erfaringerne viser, at Elektriske Spormineraler ikke blot giver mere energi – hvilket er væsentligt for sportsfolk – de sørger også for en bedre muskel og nervefunktion, herunder en større overvindelse af stressbelastninger. Rapporterne fra USA tyder på at præparatet også har en gunstig virkning på gigt, tænders og knoglers styrke og hårets vækst – plus selvfølgelig alle de andre vigtige funktioner, der fås fra over de 60 mineraler i havvand.

Almindeligt havvand har næsten samme mineralsammensætning som menneskets blod. Elektriske Spormineraler dråber er fremstillet af renset, bakteriefrit og stærkt koncentreret havvand fra den store saltsø i staten Utah, USA. Vandet her har samme optimale sammensætning af letoptagelige, biotilgængelige (biotilgængelig = optages direkte) mineraler som havvand, men i så høj en koncentration, at dråberne er i stand til at lede en elektrisk strøm (heraf navnet “Elektriske Spormineraler”). Især indeholder præparatet store mængder af de såkaldte elektrolytter, dvs. mineraler, der er nødvendige for at lede den elektriske strøm i kroppen (især natrium, kalium og calcium).

Læs også
Elektriske Spormineraler: Analyse
Mineraler og deres indflydelse på de store livsstilssygdomme
Godt at vide om mineraler
Faste – og nogle af pionererne på området
Bernhard Spur: Mineralstofskiftets ernæringsmæssige betydning