Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Blæretang kapsler beriger din kost

Aldrig før historien har man brugt så mange kræfter på at få et større udvalg af fødevarer, samtidig med at så mange lider af en eller anden form for fejlernæring.

Man må være klar over, at hele vores krop er opbygget af utallige celler, som hver for sig er en levende organisme og samtidig er et lillebitte kemisk laboratorium. Afhængig af dens plads og funktion i kroppen kræver hver celle småbitte mængder af en bred vifte af metalliske salte, som naturligvis kommer over i blodet fra den mad, vi spiser.

Metallerne (kendt under betegnelsen sporstoffer) skal være til stede i tilstrækkelige mængder i en normal, varieret kost, specielt vegetarisk kost.

Det er nu en kendt sag, at meget af vores moderne mad bliver overforarbejdet og ofte denatureret, primært af økonomiske grunde. Mange ernæringseksperter begræder f.eks. den vanhelligelse af hvede og sukker, der sker, når man fjerner de bedste næringsstoffer.

Der er lavet mange forsøg på at erstatte de sporstoffer, der forsvinder ved forarbejdning og madlavning, men langt de fleste er mundet ud i, at man i stedet skal indtage en tablet eller en kapsel. Urtemedicinere har gennem årtier protesteret mod denne form for behandling, fordi isolerede mineralsalte stort set ikke optages af kroppen.

Det er langt bedre at tage mineralsalte/sporstoffer i organisk form, dvs. når disse kemiske stoffer er blevet optaget og omdannet af planter. Der findes ikke bedre måder at indtage sporstoffer i organisk form på end Blæretang kapsler, lavet af planter, der er vokset i et havvandsmiljø, hvor stort set alle kemiske elementer er i opløsning.

Det er gavnligt for alle at tage en kur med Blæretang kapsler med jævne mellemrum. De giver et potentielt tonikum til hver eneste celle i kroppen - og der kan ikke ske andet end noget godt ved at tage dem.

Health News 2009

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012