Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Protein til lidt af hvert

Flere proteiner og færre kulhydrater sætter fedtforbrændingen i vejret. Valleprotein bliver stadig mere populært som kosttilskud, men ud over at gøre det lettere at få proteiner med i dagens forskellige måltider, viser undersøgelser, at det kan medvirke til forebyggelse.

I de senere år har der været en stigende interesse for det specielle Amino Complex Valleprotein som et værdifuldt proteintilskud, der anvendes ved ensidig kost, lav appetit og behov for komplekse aminosyrer. Flere proteiner og færre kulhydrater sætter tilmed fedtforbrændingen i vejret. Men valleprotein kan mere end det.

Valleproteinet øger glutation-niveauet dramatisk. Glutation er en vigtig vandopløselig antioxidant i kroppen, som beskytter cellerne og virker afgiftende på skadelige substanser som peroxider, tungmetaller, kræftfremkaldende stoffer og andre toksiner. Glutation er også nært forbundet med immunforsvaret, og lave glutation-niveauer er blevet sat i forbindelse med sygdomme som AIDS, åreforkalkning, Alzheimers og Parkinsons syge (K. Rosanne et al.: Cellular Immunology, 1986).

I en lille pilotundersøgelse med HIV-positive mænd gav et tilskud af valleproteinkoncentrat en dramatisk stigning i glutation-niveauet hos alle tre deltagere, og to af mændene fik deres normale kropsvægt igen (G. Bounous et al.: Clin. Invest. Med., 1991).

Hæmmer kræftceller
En undersøgelse af cancer og valle viste, at valleprotein koncentrat hæmmede væksten af brystcancerceller selv i lave koncentrationer. (S. Baruchel et al.: Anti Cancer Research, 1996).

Endelig har en klinisk undersøgelse med cancerpatienter vist en tilbagegang i nogle patienters svulster, når de fik 30 gram valleprotein-koncentrat pr. dag ( R. S. Kennedy et al: Anti Cancer Research, 1995).

Andre undersøgelser viser, at det kan modvirke åreforkalkning. Valleprotein består af flere forskellige mindre og større fraktioner som beta-lactoglobulin, alpha-lactalbumin, albumin, lactoferrin og immunoglobulin. Det er blevet påvist, at valleproteinets evne til at sænke kolesterol-niveauerne og dermed modvirke åreforkalkning skyldes proteinfraktionen lactoferrin (M. Kajikawa et al.: Biochemica et Biophysica Acta, 1994. X. Zang et al.: Brit. J. of Nutr., 1993).

Styrker knoglevæksten
Forskere har fundet, at rotter, der blev fodret med valleprotein-koncentrat, opnåede en øget knoglestyrke og fik mere knogleprotein som collagen. Valleprotein-koncentrat stimulerer desuden proteinsyntesen og DNA-indholdet og øger hydroxyprolinindholdet i knogleceller (Y. Takada et al.: Biochemical Research Communications, 1996).

Den højeste biologiske værdi
Amino-Complex Valleproteiner har den højeste biologiske værdi af noget protein. Jo højere den biologiske værdi er, jo bedre optages og udnyttes det af kroppen, hvilket er grunden til, at førende sportsfolk foretrækker dette protein.

Amino Complex Valleprotein 400 & 900 g (fås også instant) forhandles af Matas og helsekostforretninger og nogle apoteker.

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012