Kosttilskud Urter og krydderier

Easy Legs mod uro i benene, kramper og åreknuder

50.000-100.000 danskerne lider af rastløse ben eller uro i benene. De fleste får sygdommen i 50-60 års alderen, men den rammer også børn og nyrepatienter. Cirka 15 % af alle gravide kvinder får sygdommen i den sidste del af graviditeten. Rastløse ben skyldes hos nogle mangel på jern el­ler signalstoffet dopamin (som også kan føre til Parkinsons). Sygdommen forstyrrer søv­nen, fordi uroen i benene gør det svært at falde i søvn. Nogle patienter kan kun stille ubehaget ved at gå rundt.

Benene »sover«, snur­rer, føles tunge og hævede, klør eller rammes af kram­per – alt sammen vig­tige alarmsignaler, for det betyder, at venerne er overbelastede, og at blodet ikke pumpes tilbage til hjertet på den rigtige må­de. Det er begyndelsen til opståen af åreknuder.

Åreknuder kan forebygges

I dag ved man, at der i be­stemte lægeplanter findes stoffer, der kan frem­me blodets kredsløb i be­nene, modvirke betændel­se og styrke venerne, såle­des at de bevares sunde og elastiske. Produktet Easy Legs fra Natur-Drogeriet A/S indeholder en speciel blanding af naturli­ge droger, som virker di­rekte på kredsløb og vener og dermed forhindrer, at blodet står stille i benene med det resultat, at vener­ne udvides og deformeres – med andre ord modvir­ker dannelsen af de skæm­mende og uskønne åre­knuder.

Brugt regelmæssigt er Easy Legs en effektiv fore­byggelse mod dette alvorli­ge problem. Ofte viser bedringen sig inden for 1-3 måneder.

Easy Legs forhandles af Matas og helsekostforretninger.