Kosttilskud Urter og krydderier

Easy Legs mod uro i benene, kramper og åreknuder

50.000-100.000 danskerne lider af rastløse ben eller uro i benene. De fleste får sygdommen i 50-60 års alderen, men den rammer også børn og nyrepatienter. Cirka 15 % af alle gravide kvinder får sygdommen i den sidste del af graviditeten. Rastløse ben skyldes hos nogle mangel på jern el­ler signalstoffet dopamin (som også kan føre til Parkinsons). Sygdommen forstyrrer søv­nen, fordi uroen i benene gør det svært at falde i søvn. Nogle patienter kan kun stille ubehaget ved at gå rundt.

Benene »sover«, snur­rer, føles tunge og hævede, klør eller rammes af kram­per – alt sammen vig­tige alarmsignaler, for det betyder, at venerne er overbelastede, og at blodet ikke pumpes tilbage til hjertet på den rigtige må­de. Det er begyndelsen til opståen af åreknuder.

Åreknuder kan forebygges

I dag ved man, at der i be­stemte lægeplanter findes stoffer, der kan frem­me blodets kredsløb i be­nene, modvirke betændel­se og styrke venerne, såle­des at de bevares sunde og elastiske. Produktet Easy Legs fra Natur-Drogeriet A/S indeholder en speciel blanding af naturli­ge droger, som virker di­rekte på kredsløb og vener og dermed forhindrer, at blodet står stille i benene med det resultat, at vener­ne udvides og deformeres – med andre ord modvir­ker dannelsen af de skæm­mende og uskønne åre­knuder.

Brugt regelmæssigt er Easy Legs en effektiv fore­byggelse mod dette alvorli­ge problem. Ofte viser bedringen sig inden for 1-3 måneder.

Easy Legs forhandles af Matas og helsekostforretninger.

Læs også
Har dine vener det godt?
Venevenlige urter til dine trætte og tunge ben
Kroppens advarselssignaler
Vær god ved dine ben på arbejdspladsen
Musetorn hjælper svage vener
Krampe? Hoste? Morgenkvalme? Måske kan yamsrod hjælpe…
Forbrugererfaring: Easy Legs gi’r lettere ben