Gigt og andre sygdomme i bevægeapparatet Naturlægemidler

Forbrugererfaring: Ægte Venustorn® fik bugt med gigten

En forbruger fortæller…

I 1943, da jeg var 34 år, havde vi et gartneri i Stige med drivhuse og frilandskulturer. Det var hårdt arbejde for ryggen, og jeg fik iskias med stærke smerter i lænd og ryg.

Jeg søgte kiropraktor og læge og fik mange forskellige behandlinger. Engang i 1960’erne var jeg hos overlæge Møllehave i Viborg, der undersøgte mig grundigt og konstaterede, at jeg led af Bechterews sygdom, som ikke kunne helbredes, da ryggen på det tidspunkt allerede var stiv. Han anbefalede mig en guldkur og fortalte, at jeg inden længe måske ville blive nødt til at bruge rullestol. Så galt gik det ikke, men smerterne var der stadig, og sådan blev det ved langt op i årene.

I 1982 skete der pludselig en afgørende forandring: Et medlem af familien havde hørt om en mand, der var blevet rask ved at bruge et naturmedicinsk middel ved navn Ægte Venustorn®. Jeg troede først ikke på, at den slags kunne hjælpe, men gik alligevel med til at prøve det. Jeg købte en dåse Ægte Venustorn®-te og fulgte opskriften nøjagtigt.

Efter 14 dage kunne jeg mærke stor fremgang, og tænk, da der var gået en måned var jeg helt smertefri! Det var en befrielse uden lige, det gjorde ikke mere ondt i nakken, ryggen eller benene, og det var helt ufatteligt, at det kunne være rigtigt. Jeg havde ikke længere brug for smertestillende piller og kunne nu sidde i en lænestol i stedet for en høj stiv stol – det var bare vidunderligt.

Vi bor nu i et parcelhus med have til, og den passer jeg. Det går fint med at slå græs, grave, plante osv., når blot jeg hver dag drikker min venustorn-te. Jeg har drukket den igennem 8 år, og med den går det fint. Jeg har prøvet at holde pause ind imellem, men det går ikke, smerterne melder sig, og jeg må tilbage til venustorn.

Jeg er yderst taknemmelig for det gode råd, jeg fik om Ægte Venustorn® og håber, at mange andre også kan få glæde af den gode medicin.

Med venlig hilsen
J. Sørensen, Odense

Læs også
Venustorn – en plante med bemærkelsesværdige egenskaber
Ægte Venustorn® – i et halvt århundrede år danskernes hjælp mod gigt
Ægte Venustorn® – en effektiv detox-droge
Fakta om gigtsygdomme
Virksom behandling af slidgigt
Brændenælder lindrer slidgigt og ledbetændelse
Slidgigt og ingefær
Forbrugererfaring: Venustorn mod karpaltunnelsyndrom
Forbrugererfaringer: Mirakelplanten Ægte Venustorn