Kosttilskud Mave-/tarmlidelser Stress, angst og depression

Forbrugererfaring: Amazing mod stress og mavesmerter

En forbruger fortæller…

Her er en lille solstrålehistorie:

Jeg har i flere år døjet med et sår på tolvfingertarmen og som følge deraf haft kraftige smerter. Men det var nu ikke derfor, jeg købte en dåse Amazing kapsler. Jeg er efterskolelærer, og som de fleste nok ved, er det jo ikke et 8-16 job. Til tider kan det være et meget stressende, og da jeg havde læst om Amazings virkning på stressproblemer, besluttede jeg at købe præparatet.

Efter få dages brug var min mave 100% i orden, ingen smerter og en god afføring, herligt! Samtidig hjalp det på min stress, så alt i alt synes jeg, at det er et utroligt godt middel, og jeg agter at fortsætte med det.

Med venlig hilsen
Randi V.

Læs også
Urtekapsler med energi – Amazing!
Guarana – en energigivende urt, der er super for din fordøjelse
Vigtig viden om mavesår
Dine bedste venner, når du føler dig stresset…
Ginseng – bank energien op!
Stress – en sygdom med store omkostninger
Stress giver højere kolesteroltal
Forbrugererfaring: Guarana tog mine smerter