Naturmidler Sport og motion

Brusk Lenk kan hjælpe ved ledproblemer

Det er den tyske eliteløber Thomas Wessinghage over­bevist om. Den tid­ligere europame­ster, der i dag er læge, har udtalt sig til et tysk blad om anvendelsen af kollagenprodukter som Brusk Lenk pulver. Hvad kan det hjælpe for?

“Kollagenpræparater kan hjælpe ved ledproble­mer. Man kan måske jogge i 15 år uden problemer – og plud­selig får man vrøvl med knæet. Det kan hænge sammen med alderen, muskelfor­kortelse, dårlige sko osv., og man kan undersøge det alt sammen. Men kan man ikke finde nogen årsag, så drejer det sig formentlig om ko­sten. Frem for alt hos meget tynde menne­sker”.

Brusk Lenk er et kosttilskud til beskyt­telse af brusk, knog­ler og sener – og der­med logisk nok interessant for løbere, der i denne forbindelse er ekstra belastede. Brusk Lenk består af kollagenfibre. Det er grundstrukturerne i mange slags krops­væv og findes også i huden, ledbrusken, knoglerne osv. Altså en ganske vigtig grundsubstans.

Det er Wessinghages er­faring, at Brusk Lenk hjælper en masse mennesker med led­problemer. Men der er også nogle, det ik­ke virker på. Men da det ikke er et af de klassiske medikamen­ter med store bivirk­ninger, kan man uden risiko prøve det. Hvis man allerede in­vesterer mange timer og mange penge til sko, så kan det også betale sig at gøre en forebyggende indsats på ernæringsområ­det.

1 tsk. Brusk Lenk pulver (15 ml) svarer til ca. 5 g og indeholder følgende naturlige aminosyrer: Alanin, arginin, aspartinsyre, cystin, glutaminsyre, glycin, histidin, hydroxylysin, hydroxyprolin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, fenylalanin, prolin, serin, treonin, tyrosin og valin.

Du kan også prøve Vitaflex kapsler – en blanding af urter, vitaminer og mineraler, der er gavnlige for dine led. Produktet indeholder boswellia, tomentosa, djævleklorod, gurkemejerod, peber, bor, pantotensyre, D-, C- og B6-vitamin, selen og zink.

Læs også
Gigtmedicin er med til at nedbryde ledbrusk
Fordele ved Brusk Lenk pulver
Kollagentilskud mod fibromyalgi og slidgigt
Brusk Lenk stimulerer kollagen-syntesen
Brusk Lenk forbedrer bevægeligheden i knæet ved slidgigt
Forbrugererfaring: E-vitamin hjælper på ‘musearm’