Folkesundhed Godt at vide Kosttilskud

Forbrugererfaring: Easy Legs gi’r lettere ben

En forbruger fortæller…

Jeg har hos Matas købt nogle kapsler, der hedder EASY LEGS. Jeg er meget tilfreds med dem, da de gør mit ben lettere, og det hæver knapt så meget. Det er mit venstre ben, som hæver, og jeg har haft årebetændelse og får ca. hvert halve år et bensår, der tager et halvt års tid for at gå væk igen.

Jeg bruger duoderm fra Apoteket. Det er urenheder i mit blod, fordi tilbageløbet er dårligt. Det er hovedåren på bagbenet bag knæet, der er gået i stykker.

Har I noget andet jeg kan tage, så jeg måske slipper for at få bensår, som er meget generende? Jeg er også blevet skåret op på benet fra knæet og nedefter operativt, og det har haft svært ved at lukke sig, og der er mørke mærker og ar. Jeg prøver ad denne vej, fordi lægerne ikke kan gøre mere for mig.

Med venlig hilsen
L.G.

Læs også
Easy Legs modvirker dårligt kredsløb i benene
Musetorn – lindring til venerne
Har dine vener det godt?
Magnesium mod benkrampe – og meget andet
Vær god ved dine ben på arbejdspladsen