Fordøjelsesproblemer Godt at vide Naturmidler

Forbrugererfaring: Endelig noget, der virker på min fordøjelse!

En forbruger fortæller…

Jeg har nu snart i et par uger taget Mavens Ven nr. 2 for fordøjelsen og vil i den anledning sende jer en stor tak for produktet, der simpelthen virker! Jeg har haft problemer med tarmene i mange år og prøvet snart alt, men nu ser det ud til, at jeg har fundet det rigtige!!!

Jeg har 2 spørgsmål:

  • Hvor længe må jeg tage det, da jeg gerne vil have at min tarmfunktion virker helt?
  • Er det en form for udrensning? Jeg synes, jeg har tabt mig lidt – jeg er i forvejen tynd og må helst ikke tabe mig mere. Er det kun i starten?

På forhånd tak

Mange hilsner
Annette J.

Svar: Der er ikke kendskab til uønskede bivirkninger – heller ikke over lang tid, når den anbefalede dosis overholdes. Det er altid en god idé at tage en uges pause, når man indtager kosttilskud eller urter over længere tid, fx hver tredje måned, for at kroppen kan skille sig af med evt. uønskede stoffer.

Læs også
Mavens Ven Nr. 2
Sennes til din fordøjelse
Hold tarmen i god form
Fordøjelsesproblemer kan løses uden piller
Ernst Schneider: Mavesygdomme – forebyggelse og helbredelse
Forbrugererfaring: Thea-Go’ til fordøjelsen