Kosttilskud Sund kost og livsstil

Grøn Intensity – byg er meget mere end en kornsort

Indtil for nylig har vi kun kendt til byg som en kornsort, men i de spæde, grønne blade på bygplanten findes en hel masse mere, end man lige umiddelbart skulle tro. Som ekstrakt kan det forsyne os med nærings- og virkestoffer, som ikke findes i tilstrækkelig grad i den moderne kost.

Når næringsindholdet i byggræsset er på sit højeste, bliver det høstet, transporteret væk og presset, og cellulosefibrene skilles fra. Den saft, der udvindes på denne måde, tørres i løbet af 3 sekunder ved en konstant temperatur på under 40oC. Derved fås et ekstrakt, som indeholder et maksimum af næringsstoffer og som let kan optages af menneskekroppen. Det indeholder vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer, klorofyl og antioxidanter i et afbalanceret forhold.

Virkeområder

Hjertesygdomme

Ekstraktet stimulerer kroppen i positiv retning, fordi Grøn Intensity-pulver indeholder stoffer, som kan sænke kolesterolspejlet og rense slagger ud af kroppen. Dermed er det med til at forebygge hjertesygdomme.

Diabetes

Diabetikere risikerer at udvikle en lang række sygdomme – ikke kun forhøjet blodsukkerniveau. Man bør ikke undervurdere nedbrydningen af blodkarrene. Grøn Intensity-pulver virker blodsukkersænkende og har en gunstig indvirkning på blodcirkulationen.

Bugspytkirtelbetændelse

Grøn Intensity-pulvers virkning på patienter med bugspytkirtelbetændelse er blevet testet i Japan. Tager man bygekstrakt sammen med andre medikamenter, forsvinder eller formindskes smerterne hos 75 % af patienterne.

Leversygdomme

Regelmæssig indtagelse af Grøn Intensity-pulver kan forbedre leverfunktionen, fordi pulveret indeholder en stor del cholin (som virker fedtforbrændende i leveren) og kalium.

Stimulering af udskillelsen af mavesaft

De enzymer, som findes i Grøn Intensity-pulver, fremmer fordøjelsen, og klorofylet stimulerer mavens slimhinde til at producere nyt væv.

Forsuring af organismen

Specielt allergikere risikerer, at kroppens pH-værdi bliver for sur, fordi syreindholdet øges ved indtagelse af allergimedicin. Grøn Intensity-pulver er med til at reducere denne forsuringstilstand og kan lindre allergisymptomerne.

Mund- og kropslugt

Klorofyl har en desodoriserende virkning og er dermed med til at bekæmpe ubehagelig kropslugt.

Forbedring af huden

Fungerer de indre organer ikke, mister huden sin glans. Grøn Intensity-pulver fremmer kropsfunktionerne og modvirker forsuring – og bidrager dermed til, at huden igen kommer til at se strålende sund ud.

Læs også
Grøn Intensity – hvad kan det gøre for mig?
Grøn Intensity til styrke og udstråling
Byggræs – en vigtig kostfaktor, især for diabetikere
Forhøjet blodsukker øger risikoen for kognitiv svækkelse og vaskulær demens
Cholin er vigtigt for fedtstofoptagelsen
Får du nok enzymer?
Det grønne medicinskab