Sund kost og livsstil

Grøn Intensity til styrke og udstråling

Hånden på hjertet – får du grønt nok hver eneste dag? Hvis det nogle gange glipper, så betyder det, at din krop mangler vigtige næringsstoffer, som skal opretholde din sundhed og din glød, Men der er en ny lille genvej.

Specielt om vinteren kan det være vanskelligt at få frugt og grønt nok af en ordentlig kvalitet. Så selvom du sørger for at spise den rette mængde på 6 om dagen, kan du godt risikere, at det stadig ikke er nok.

Smoothies er en rigtig god måde at få bær og andet grønt på om vinteren. Mange er begyndt at supplere deres smoothies med nogle power-kosttilskud, der hjælper med at holde tegn på for tidlig aldring på afstand. Et af dem er Grøn Intensity, som blev meget populært i 2010.

Grøn Intensity er et vitalt pulver af grønne spirer fra byg og hvede. De unge, friske hvede- og bygspirer tørres og bevarer i denne form alle naturlige vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer (herunder SOD-enzymer, der modvirker alderdomssymptomer), proteiner og klorofylstoffer. Pulveret er basisk og hjælper med at neutralisere den syre, der kan opstå, hvis du spiser for meget kød, stivelse og sukker. De grønne spirer er også en gave til huden og til energiniveauet dagen igennem.

Grøn Intensity sundhedsboost

  1. Tilføj en teskefuld Grøn Intensity til din smoothie om morgenen på fastende hjerte. Har du ikke tid til at brygge en smoothie sammen, så bland blot Grøn Intensity i et glas appelsinjuice. For ideel optagelse skal drikken indtages en halv time før morgenmaden. I løbet af de første par dage sætter du dosis op, indtil du finder den mængde, der passer dig bedst.
  2. Når Grøn Intensity blandes med væske, skal det drikkes umiddelbart efter for at undgå nedbrydning af nogle af næringsstofferne.
  3. Tag som udgangspunkt ikke Grøn Intensity for sent på aftenen, eftersom de energigivende egenskaber kan give dig besvær med at sove. Erstat hellere kaffen på jobbet med juice blandet op med Grøn Intensity, så bliver du frisk! (En sidegevinst er bedre ånde og en beroligende effekt på irriteret tandkød).

Du opbevarer bedst pulveret i emballage, køligt og ikke i direkte lys, sæt det ikke i køleskab. Du finder Grøn Intensity i helsekostbutikker, Matas, visse apoteker og internetshops, der forhandler helsevarer.

Læs også
Grøn Intensity – hvad kan det gøre for mig?
Grøn Intensity – byg er meget mere end en kornsort
Phytonæringsstoffer gavner helbredet
Byggræs – en vigtig kostfaktor, især for diabetikere
Grønne bladgrønsager – og de tilsvarende naturmidler
Enzymer fra hvedespirer fremmer mitochondriernes energi
Grønkål – en superfødevare
Kød kan måske øge risikoen for diabetes
Spirer er den friskeste grønsag