Fordøjelsesproblemer Mave

Mavens Ven Nr. 2

Flere og flere mennesker lider i vore dage af træg mave og vanskelig fordøjelse – et forhold, der ofte er ledsaget af utilpashed, træthed, manglende virkelyst og et generelt ringere velbefindende. Ofte er unødvendige vægtproblemer forbundet med denne tilstand.

Årsagerne kan være mange:

  • En for fiberfattig, raffineret kost
  • For lav væskeindtagelse
  • Mangel på motion og fysisk aktivitet
  • Længere tids sygeleje og rekonvalescens
  • Graviditet
  • Stress, nervøse spændinger, følelsesmæssig ubalance
  • Brug af forskellige medikamenter, fx blodtrykssænkende og vanddrivende midler
  • Nedsat lever- og galdefunktion
  • Langtidsbrug af syntetiske afføringsmidler

Mavens Ven Nr. 2 angriber problemet fra flere sider på én gang: Dels stimuleres tarmperistaltikken (tarmmusklens sammentrækninger) effektivt takket være de aktive stoffer i rabarberrod, frangulabark og sennesbælge og plantefibrene i loppefrøskaller, dels fremmes lever-, galde- og nyrefunktionen af stofferne i boldo- og artiskokblade.

Mavens Ven Nr. 2 er fremstillet efter en bestemt formel af velkendte, uskadelige droger i lavdosis formel og er et ideelt, bivirkningsfrit mavemiddel for det moderne menneske. Det indeholder overhovedet ingen kunstige stoffer og er på ingen måde medicin. Det virker på en helt naturligt normaliserende på mave- og tarmfunktionerne og kan erstatte de gængse, syntetiske mave- og afføringsmidler.

Få dages brug af Mavens Ven Nr. 2 normaliserer din fordøjelse og giver dig fornyet velvære og vitalitet. På denne måde bliver hele organismen beskyttet mod forstyrrelser, der har deres oprindelse i urent blod, stofskiftet bliver stimuleret, overflødigt fedt udskilt.

Ved sin stimulerende virkning på stofskiftet kommer Mavens Ven Nr. 2 også til at virke imod opstød og for megen mavesyre. Den normaliserende virkning på tarmfunktionen er helt enestående – selv den mest obsternasige cementmave vil med regelmæssig brug af Mavens Ven Nr. 2 fungere helt naturligt!

Mavens Ven Nr. 2 kan uden risiko anvendes gennem en længere periode til behandling af forstoppelse og til at stimulere tarmen til en normal afføringsrytme. Forhandles eller skaffes gennem apoteker, materialister og helsekostforretninger.

NB: Hvis du er gravid, bør du altid henvende dig til din læge, når du bruger midler mod forstoppelse.

Læs også
Bitterstoffer regulerer fordøjelsen
Fordøjelsesproblemer kan løses uden piller
Sådan renser du fordøjelsessystemet
Maven – sådan holder du den sund via kosten
Thea Go’ – mavens ven nr. 1