Folkesundhed Mave Mave-/tarmlidelser

Forbrugererfaringer: Venustorn-te

Tre forbrugere fortæller…

  • Inger P.N.
    Jeg har døjet med diarré i 22 år – fx vidste jeg aldrig, hvornår det var tid til et toilet­besøg. Jeg troede, at jeg havde prøvet alt, men i november fandt jeg ved et tilfælde ud af, at ægte Venus­torn-te er godt for maveproblemer og betændelsestilstande. Efter tre uger, hvor jeg drak to kopper ægte Venustorn-te om dagen, stoppede min diarré, og min mave holdt op med at rumle. Jeg har nu et helt andet liv. Og så hjælper ægte Venustorn-te også på min slidgigt.
  • Susan K.L.
    Jeg led af kronisk halsbrand og sure opstød. Efter i to måneder at have drukket to kop­per ægte Venustorn-te – én hhv. morgen og aften – er mine problemer stort set væk.
  • Angela W.
    Jeg havde udslæt over store dele af kroppen. Efter tre uger med ægte Venustorn-te er udslættet fuldstændigt væk.

Læs også
Ægte Venustorn® i forskning og folkemedicin
Ægte Venustorn® hjælper mod mange slags ubehag
Ægte Venustorn® – en effektiv detox-droge
Venustorn: Roden fra Kalahari-ørkenen
Kinesisk malurt mod halsbrand
Chokolade mod diarré