Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Resultat Plus

art-resultaeble- er både hjertets og mavens ven!

Fuldstændigt uskadeligt, velsmagende naturmiddel kan løse tusindvis af danskeres problemer med »ondt i maven« og dårlig fordøjelse - samtidig med at det hæmmer den snigende åreforkalkning, der rammer hjerte og kredløb.

Nu kan man få et kosttilskud, der neuturaliserer nogle af den moderne kosts mest negative sider. Præparatet hedder Resultat Plus og består af helt naturlige, uskadelige plantedele.

Jyllands-Posten kunne d. 9. juli 1992 bringe nogle udtalelser af overlæge dr. med. Einar Krag, Hvidovre Hospital, om danskernes problemer med tarmsystemet. Ifølge overlægen lider tusindvis af danskere af oppustethed, fordøjelsesbesvær og øget luftdannelse - for blot at nævne nogle af generne. De pågældende er ikke egentlig syge, men lægerne mener nu, at det er tarmens naturlige bevægelser, peristaltikken, det er galt med.

Natur-Drogeriet A/S har i årevis fremstillet og forhandlet Skallin, et rent fiberprodukt, der har hjulpet tusindvis af mennesker af med deres mavelidelser og fordøjelsesproblemer - uden at det har været nødvendigt at gribe til andre, eventuelt mere drastiske behandlingsmetoder.

Men Skallin er ikke bare et fremragende middel til at klare mavens problemer. Skallin - der udelukkende består af vandbindende, geldannende plantefibre - har samtidig en helt fantastisk evne til at sænke kolesterol i blodet, oven i købet på ganske kort sigt.

Amerikanerne J. W Anderson og J. Tietyen-Clark gennemførte omhyggeligt kontrollerede, kliniske undersøgelser, der viste, at guar gum er i stand til at sænke kolesterolspejlet med 8% på kort sigt, mens det tilsvarende tal for Skallin ligger helt oppe på 16%! (Am. Gastroenterol, 1986, 8/10).

Resultat Plus er en videreudvikling af Skallin, idet der i fremstillingen af det nye produkt indgår såvel Skallin som  naturlig æblepektin  en faktor der har vist sig at arbejde fortræffeligt sammen med Skallin. Resultat Plus er således endnu bedre til at normalisere dårlige maver og virke som effektiv kolesterolsænker, samtidig med at gærings- og forrådnelsesprocesserne hæmmes.

De medicinske egenskaber ved Skallin er blevet omtalt flere gange. Her skal vi derfor se på de medicinske egenskaber ved den anden komponent i Resultat Plus, naturlig æblepektin.

Vi vil gennemgå nogle vigtige undersøgelser af æblepektin-ekstrakt, der belyser præparatets terapeutiske muligheder.

Resultat Plus som kolesterolsænker og maveregulator.  De tyske forskere dr. E. Oehhrig og dr. U. Schuderer undersøgte i alt 30 personer over en 3 ugers periode. Forsøgspersonerne fik en normalkost med 2200 kcal eller reduktionskost med 1200 kcal med en næringsstoffordeling på 44% kulhydrater, 22% proteiner og 34% fedt. Kolesteroltilførslen androg i gennemsnit 500 mg pr. dag. Forsøgspersonerne ordineredes daglig 45 gram æblepektin-ekstrakt, svarende til 15 gram pektin, som mellemmåltider formiddag og eftermiddag. En del af deltagerne fortsatte ud over de 3 uger på nedsat mængde.

Forskerne fandt frem til, at æblepektin har en overbevisende koleslerolsænkende effekt:

»Den kolesterolsænkende virkning af æblepektin-ekstrakt viser sig efter de foreliggende resultater tilstrækkelig for at opnå en normalisering af de totale serum- og LDL-kolesterolværdier og en forbedring af det atherogene indeks, dvs. nedsættelse af åreforkalkningsprocessen ... ved en totalværdi for kolesterol på 250 mg/dl«.

Undersøgelsen påviste også, at mavefunktionen normaliseredes såvel ved kronisk forstoppelse som ved uregelmæssig tarmudtømning.

I forbindelse med overvægtproblemer var det interessant at konstatere, at tilskuddet af æblepektin-ekstrakt gav en øget mæthedsfornemmelse. Dette muliggør, at kalorieindholdet i normalkosten kan nedsættes, og at præparatet bliver en rationel faktor i forbindelse med slankeprogrammer.

Kolesterolreduktionen androg de første 14 dage 6-12%. Forskerne konstaterede, at de reducerede værdier derpå holdt sig uforandret i op til 4 uger, hvorefter der satte et nyt fald ind, således at den samlede kolesteroisænkning i forhold til udgangsværdierne androg op til 15%.

Rapporten anbefaler at starte med den høje dosering på 45 gram æblepektinekstrakt for at påvirke mavefunktionen, derefter kan dosis halveres.
(Dr. E. Oehrig og dr. U. Schuderer, Klinik Höhenried, BRD, 1987/88).

Resultat Plus og sukkersyge.  I en anden undersøgelse efterprøvede man, om æblepektin-ekstrakt har nogen gunstig virkning på sukkersygepatienter (diabetes millitus type II).

Igen undersøgte man 30 personer. Resultaterne viste, at en dosering på 10 gram æblepektin daglig ikke gav nogen positiv virkning, men satte man dosis op til 15 gram, kunne man konstatere en formindskelse af serum-glucose-stigningen. Glucoseprofilen blev i forløbet jævnere og mere regelmæssig. Sammenfattende regner forskerne med en forsinket insulinreaktion ved anvendelse af æblepektin-ekstrakt, men en tydelig tilnærmelse til insulinværdierne før fødeindtagelsen var der ikke tale om. Undersøgelsen godtgjorde, at dosis skal ligge på mindst 15 gram æblepektin for at have en virkning.
(Dr. G. Tunali og dr U. Schuderer, LVA-Klinik Passau-Kohlgrub, 1987/88).

Resultat Plus er et fiberrigt præparat, der tilfører fordøjelsessystemet vigtige ballaststoffer. Derfor anbefales det også at indtage rigelig med væske sammen med Resultat Plus, således at ballaststofferne bedre kan udøve deres positive virkning. Foruden Skallin og æblefibre/æblepektin indeholder præparatet også mandarinfibre.

Ved regelmæssig anvendelse af Resultat Plus fremmes fordøjelsen, afføringen reguleres, skadelige galdesyrer bindes, og slimhinder i mave og tarm belægges med en beskyttende gel-film. Kolesterolværdierne i blodet sænkes mærkbart, og langtidseffekten vil derfor efter den mest moderne videnskabelige forskning være en reduktion og forhaling af åreforkalkningsprocessen, den proces der er skyld i de fleste hjerte- og kredsløbslidelser og en af de hyppigste dødsårsager i de industrialiserede lande.

Resultat Plus forhandles som et velsmagende pulver i dåse med 250 gram.