Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

BODY-PIC®

BODY-PIC® er en verdensnyhed, der giver dig øjeblikkelig lindring ved alle former for insektbid!

Myg, bier, hvepse, fluer osv. kan hurtigt gøre udendørslivet til en plage. Smerter, kløe og det uund­gåelige kradseri, der følger lige i hælene på et insektbid, kan holde én vågen hele natten. Også en ferie eller en havefest kan blive totalt ødelagt, fordi man er ved at blive desperat af, at det klør.

Når du bliver bidt af et insekt, kommer der giftstoffer ind i din blodbane, og kroppen reagerer med produktion af antistoffer, smerter, kløe og betændt hud. Såkaldte aromastoffer anvendt direkte på huden kan holde insekterne på afstand i flere timer. Insektdræbere af denne type er ”kemiske knip­ler”, og de er skadelige for mennesker og giver ofte kvalme, hovedpine og betændelse i slimhinden.

Der findes mange gamle husråd til behandling af insektbid: Citronsaft, vatrondeller dyppet i eddike, kolde kompresser – for blot at nævne nogle få. Men denne førstehjælp har man som regel ikke lige ved hånden efter insektbid, og der kan gå minutter og timer, før man kan gøre noget.

BODY-PIC® er et nyt instrument til behandling af alle typer af insektbid ved overop­hedning af hud­over­fladen på stikket. En intensiv overophedning neutraliserer umiddelbart de varmefølsomme gift­stoffer, der er trukket ind i hudlagene og fjerner/forebygger kløe og hævelse i det inficerede hudom­råde.

Anvendelse
Sæt den røde tud med beskyttelsesgitteret på insektstikket. Hold den røde knap nede for at aktivere apparatet. Allerede efter 10 sek. nås den optimale behandlingstemperatur på ca. 70oC. Så enkelt er det. Behandlingen kan gentages så ofte som ønsket.

BODY-PIC® virker ikke mod gift fra edderkopper, skorpioner, hugorme osv.

BODY-PIC® må ikke rettes mod øjne og slimhinder.

Virker mod
stik fra bier, hvepse, gedehamse, moskitoer, bremser og andre insekter og bid fra havdyr som skorpionfisk, rokke, vandmænd og mange andre.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012