Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vindstyrke 12

- orkanen, der ta'r trætheden med storm!

art-vindstyrkeHvem kender ikke den situation, hvor det er nødvendigt at yde noget ekstra - det være sig til et møde, ved eksamen, under en sportspræstation, eller bare når man er sammen med andre og ønsker at være på toppen!
Hvor tit truer træthed og uoplagthed ikke med at spolere din indsats, når du har allermest brug for at give det bedste af dig selv!
Vindstyrke 12
er fremstillet af Natur-Drogeriet A/S, Danmarks ældste naturmiddelfirma, for at du kan klare de situationer, hvor en gennemsnitsindsats ikke er nok.
Vindstyrke 12
har vi lavet i samarbejde med farmaceuter, der har specialiseret sig i plantemedicin, og hvis fagkundskab garanterer, at vi får det bedste - og kun det bedste - ud af naturens produkter.
Vindstyrke 12 er et tonikum og en energiudløser, bestående af de 6 naturlige komponenter, der i styrke giver dig mest for de færreste penge blandt de tonika, som findes på det danske helsemarked i dag!
Disse droger hår vist sig at tilføre kroppen den størst mulige vitalitet - simpelthen noget ekstra - på en fuldstændig sikker, uskadelig og ikke-vanedannende måde.
Vindstyrke 12 kan takket være sit indhold af cellenormaliserende og styrkende adaptogener også betragtes som et phyto-geriatrisk tonikum, der gør livet lettere for ældre mennesker.
Vindstyrke 12 forener disse 6 udsøgte ingredienser, omhyggeligt afstemt efter hinanden:

Koreansk ginsengrod - standardiseret C.A. Meyer Ginseng, den suveræne »livsrod«, kendt og skattet i Korea, Kina og Japan i årtusinde, øger gennem sit indhold af ginsenosider og et bredt spektrum af virkestoffer selv i små mængder ydeevnen, styrker og stimulerer det centrale nervesystem og tillader dig at handle hurtigere og mere gnidningsfrit i belastende situationer - dette er dokumenteret i over 2000 internationale undersøgelser, bl.a. af rapporter udarbejdet af Finn Sandberg, professor i farmakognosi ved Uppsalas universitet.
Denne har gennemført undersøgelser med frivillige forsøgspersoner og erklærer: 
» Virkestofferne i roden styrker det centrale nervesystem i vor storhjerne og øger dens tilpasningsevne enormt  ... Stress virker mindre belastende«.
Japanske forskere peger på en stimulering og styrkelse af hjertekonktraktionen, et bedre og dybere åndedræt, nedsættelse af blodtrykket og kolesterolspejlet samt en forbedret lever- og nyrefunktion.

Guaranafrø -  som blev kendt i Europa gennem den danske læge og botaniker Simon Paulli (1603-80), har vi hentet fra Sydamerika, hvor de bruges af hårdføre indianerstammer, der endnu i dag må overleve under de mest primitive forhold. Guaranafrøet og dets specifikke aktive stof guaranin er blevet grundigt undersøgt, og det er blevet fastslået, at det foruden at tilføre kroppen energi også virker febersænkende, urindrivende, fremmer fordøjelsen, stimulerer binyrernes hormonudskillelse, bedrer blodomløbet, normaliserer hjertefrekvens og puls. Guarana påskønnes ikke mindst, fordi det er et fortræffeligt middel til øget udholdenhed og velbefindende, og fordi det har vist sig at skærpe hukommelsen og på effektiv måde bekæmpe migræne og hovedpine.

Gelé Royal - dronningen blandt de naturlige energimidler, rost til skyerne af prof. N. Joirisch i bogen »Bierne som flyvende farmaceuter« (1968); undersøgelser (Destrem m.fl.) har vist, at Gelé Royal er en vigtig faktor ved behandling af alderdomssymptomer. Dette svarer godt til, at midlet også har vist sig særdeles velegnet til at normalisere underernærede børns vægt, blodsammensætning, appetit og velbefindende. Det anbefales desuden personer med for højt eller for lavt blodtryk, appetitløshed, sygelig magerhed og depressioner.

Sibirisk ginseng -  også kaldet »russisk rod«; der foreligger adskillige undersøgelser, der viser, at udtrækket af planten har en meget gunstig virkning på udholdenhed og koncentration. Prof. A.V. Korobkov, Moskva, testede således 1500 sportsfolk og konstaterede, at Sibirisk ginseng styrker kroppens vitale funktioner og aktiverer hjerne- og muskelceller. Stoffet modvirker stress-symptomer og er derfor især velegnet under træning. Prof. Korobkov fastslår i en bog om idrætsmedicin, at Sibirisk ginseng også hjælper med til at genopbygge kroppen efter hård og belastende træning, ligesom evnen til at modstå ydre påvirkning forbedres.

Schizandrafrugt -  den ældgamle kinesiske helseplante, der i Østen har været anvendt som stimulans ved depressioner og langvarige fysiske anstrengelser; den fede olie i frugten indeholder stoffet schizandrin, som både er et middel mod forkølelse og et tonikum. Prof. V. D. Detkov ved Sofias universitet har undersøgt planten og yderligere påvist, at den i kraft af sit indhold af adaptogener modvirker stress.

Blomsterpollen - et mirakel af næringsrigdom med sin overflod af biologiske virkestoffer; blomsterpollen indeholder et meget stort antal aminosyrer, vitaminer, mineraler og sporelementer samt andre aktive stoffer hvis beskaffenhed, man endnu ikke kender fuldt ud. Det befordrer stofskiftet, bedrer blodomløbet og styrker organismens forsvar - dertil kommer en særlig antibiotisk virkning fra pollenets æteriske olier. Blomsterpollen anvendes derfor ved udmattelsestilstande, tarmbetændelse og leversygdomme, idet det genopretter en manglende proteinligevægt. Mange har desuden løst deres problemer med høfeber, prostataforstørrelser, prostatitis og potensforstyrrelser gennem regelmæssig indtagelse af blomsterpollen. Forskere peger endvidere på, at det ikke mindst for ældre mennesker er et glimrende energi- og vitalitetsstyrkende middel.

Kort sagt: med Vindstyrke 12 får du ikke blot et enkelt, men hele buketten af de naturmidler, der har stået deres prøve som de mest effektive naturbaserede energifaktorer uden farvestoffer, sukker og syntetiske vitaminer!
Med Vindstyrke 12 får du ren naturkraft til hjerne og muskler - meget hurtigt!
Vindstyrke 12 giver dig den ekstra energi, når du har mest brug for den - meget hurtigt!
100% naturlig - bivirkningsfri - rig på værdifulde næringsstoffer.
Dagsdosis: 1 spiseskefuld (15 ml) giver:

Ginseng, koreansk

500 mg

Schizandra

100 mg

Guaranafrø

500 mg

Sibirisk ginseng

100 mg

Gelé Royal

100 mg

Blomsterpollen

100 mg

Forhandles af materialister og helsekostforretninger, der ønsker at give dig sundhed og hurtig energi.

PS.: Undgå at tage Vindstyrke 12 for nær sengetid for nattesøvnens skyld!

Søgeord: Gele Royal - Gele Royale - bidronning fodersaft