Folkesundhed Naturmidler

Forbrugererfaring: Guarana tog mine smerter

En forbruger fortæller…

I en alder af 36 fik jeg at vide, at jeg havde slidgigt i venstre hofte. Det skete efter flere besøg hos min egen læge og røntgenfotografering. Som behandling fik jeg ordineret gigtmedicin. Årene gik, og jeg forsatte med at gå til kontrol til lægen. Jeg syntes ikke, medicinen hjalp ret meget. Til sidst kunne jeg ikke holde smerterne ud mere. Læge, overlæge og røntgenfotografering igen, og tænk, så viste det sig, at jeg alligevel ikke havde slidgigt! Og jeg som troede, at jeg var tæt på en stor operation! Det, som man i første omgang havde vurderet som slidgigt, måtte have været en skygge eller et dårligt taget billede, sagde lægerne. Men sikre var de ikke, for det første billede var i mellemtiden blevet smidt væk, så man havde ikke noget at sammenligne med.

Hvad fejlede jeg så? Måske efter udelukkelsesmetoden fandt man frem til, at jeg nok led af “rastløse ben” – noget som især rammer kvinder i 40-års alderen. Man vidste ikke, hvad sygdommen kom af, og der var ingen behandling. Så jeg fik smertestillende piller (Panodil), kinin og muskelafslappende tabletter (Klorzoxazon). Samtidig gik jeg til behandling hos fysioterapeut og holdt op med at spille golf.

Nu kommer så solstrålehistorien:

Forud for en 16 dages tur til Thailand købte jeg Guarana, som jeg havde læst er både opkvikkende og styrkende. Jeg begyndte at tage præparatet 10 dage før turen. Afrejsedagen kom, og jeg fyldte al min medicin i bagagen: Panodil (nu Pinex) ca. 6 tabletter om dagen, Klorzoxazon ca. 2 tabletter om dagen, kinin ca. 3 tabletter om dagen – og så selvfølgelig Guarana.

Og så skete miraklet! Jeg fik slet ikke brug for mine tabletter på rejsen! Og selv en måned efter hjemkomsten tog ikke én eneste tablet. Hverken jeg selv eller min familie fattede det: 20 år med smerter så godt som døgnet rundt og pludselig intet! Jeg ligger i min seng om aftenen og fryder mig over, at endnu en dag er gået uden smerter. Nu går jeg igen lange ture og spiller golf med fryd.

Guarana kan medvirke til at lindre smerterTak, Guarana!

Med venlig hilsen
Gerda

Læs også
Guarana – ren energi fra den brasilianske jungle
Guarana fra Amazonas, verdens største apotek
Energi gennem kosten
C-vitamin giver unge mænd mere energi
Jern: Derfor er det så vigtigt