Calcium Folkesundhed

Okinawa Koralkalk og levetid

Kan koralkalk påvirke vores levetid? Alderdomsforskerne har altid været meget optaget af at undersøge den lille flok dyr og mennesker, som lever længst.

Her i det industrialiserede Vesten lever vi gennemsnitligt til omkring de 70, men den menneskelige maksimumsalder er over hundrede. Det er uhyre sjældent, at nogen bliver mere end 113 år.

Lang levetid er ofte knyttet til visse familier. Det er tankevækkende, at alderdom normalt medfører en lang række forskellige sygelige forandringer for kroppen. Men når man obducerer mennesker, der blev over 100 år gamle, viser der sig langt færre sygelige forandringer. For eksempel er deres arterier stadig elastiske, til trods for at de har andre forandringer i knogler og muskler som følge af deres høje alder.

Okinawa Koralkalk har muligvis en indvirkning på, hvor længe du lever

Okinawa Koralkalk er et interessant kosttilskud i kategorien af “aldersforebyggende” produkter – dvs. produkter, der kan påvirke din levetid. Der er ikke påvist nogen klar forbindelse mellem indbyggerne på Okinawa og koralkalk, men mange mener, at Okinawa Koralkalk eller Okinawa Koralkalk-behandlet vand formentlig er i stand til at udsætte visse ældningstegn.

Læs også
Okinawa Koralkalk – en livsforlænger?
Sådan bliver du over 100 år
Ni sandheder, der giver dig en sund alderdom
Koralkalk: Et naturligt mineral, der genopretter kroppens syre/base-balance
Nutraceutiske stoffer er med til at forlænge din levetid
Kan for tidlig alderdom forhindres?

Kilder
Halstead, 1999
Barefoot, 2001
Willcox et al, 2000