Forkølelse, influenza og andre Infektioner Naturmidler Urinvejslidelser

Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse

En forbruger fortæller…

Jeg er en pige på 21 år, som plejer at være sund og rask, og jeg har aldrig før lidt af underlivsgener. Indtil sidste vinter var blærebetændelse kun noget, jeg havde læst om. Men pludselig var det der, og det var, mildt sagt, frygteligt.

Jeg var på det nærmeste bundet til toilettet, og trods gentagne lægeundersøgelser og behandlinger blev det ikke bedre. Jeg fik det værre og værre bl.a. på grund af manglende nattesøvn, og jeg var ved at blive helt desperat.

Men så skete underet. Min mor hørte om et naturmiddel, som hedder Urte-Pensil, og gav mig det råd at prøve det. I dag er jeg lykkelig over, at jeg fulgte mors råd, for Urte-Pensil hjalp mig af med blærebetændelsen i løbet af ganske kort tid. Og hvis der er optræk til en omgang igen, ja, så tager jeg blot Urte-Pensil, som kan fås hos Matas. Jeg håber, mit eksempel kan hjælpe andre piger med tendens til blærebetændelse.

Urte-Pensil er virksom mod blærebetændelse

Med venlig hilsen
Annette H.H., Bramming

Prøv Urte-Pensil, hvis du lider af blærebetændelse – du vil hurtigt mærke en lindring.

Læs også
Modgå betændelse med stærk naturkur
Urte-pensil: Indholdsstofferne og deres virkninger
Padderokke – lille plante, stor virkning
Olivenblade styrker immunforsvar og kredsløb
Forbrugererfaring: Hvor længe kan man tage Urte-Pensil?

Kilde
Hendes Verden v/Frede Damgaard