Naturmidler Urinvejslidelser

Urte-Pensil mod urinvejsbesvær

Spørgsmål fra en bekymret mor

Min datter, der er voksen, har i perioder urinvejsbesvær, især svien og brænden. Somme tider gør det ondt, blot hun sætter sig ned.

Hun er blevet undersøgt hos en specialist i urinvejssygdomme og hos en gynækolog. Der er delte meninger om, hvad det kan være – måske er det et virus. Hun og hendes mand blev enige om at være seksuelt afholdende i flere uger, men hun fik det ikke bedre.

Jeg er lidt bekymret og vil gerne have et råd med naturmedicin, som jeg kan foreslå hende. Helst ikke for meget forskelligt, da jeg er bange for, at hun ikke vil tage det, hvis det er for besværligt. Det har nu stået på i over et år.

Svar

Det enkleste, jeg kan foreslå mod urinvejsbesvær, er Urte-pensil. Hun kan tage 4 tabletter 3 gange dagligt skyllet ned med et glas vand. Hun bør blive ved, indtil hun har været smertefri i mindst et par uger.

Et lille praktisk råd: Husk hende på, at hun altid bør tisse lige efter samleje. På denne måde skylles urinrøret for bakterier, der eventuelt kan være trængt ind. Så undgår man, at bakterierne sætter sig og giver besvær.

Lider du også af urinvejsbesvær, så prøv Urte-pensil fra Natur-Drogeriet A/S fås som tabletter, kapsler og te – og kan købes hos Matas, i helsekostbutikker og online.

Urte-pensil er enkel hjælp mod urinvejsbesværLæs også
Urte-pensil: Indholdsstofferne og deres virkninger
Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere
Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse
Forbrugererfaring: Hvor længe kan man tage Urte-Pensil?
Tranebær mod urinvejsinfektion
Drikker du nok?

Kilde
Hjemmet v/Helene Højring